- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъже с дълги коси
super super qko e......... \/ obojavam muje s dulgi kosi, adsi sexualno e i mnooogo me vle4e
![]()
![]()
А момчета на ,който ас на раста кефят ли ва ?
na men ne mi haresvat!
Хаха, и на менПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
![]()
Моя е с дълга, права, руса, светли очи... Мммм...
![]()
![]()
като мен![]()
тва мъж или жена еПървоначално написано от Boot
![]()
![]()
2 т. системно.
БТВ , не сам ли аз ? :P {P} milichka
Много според зависи...харесва ми ако се поддържа обаче...може и по-небрежен вид-но да се поддържа ...
Хахахаха точно ти сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
{P} мило
Няма да ми хареса ТОЙ да има по-дълга коса от моята.
т. 2, 9
Mъжете с дъла коса са ми слабост.(а ако са и руси...ммм...*Циндилчето се размечта вече* :P )...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
А тогава защо ти харесва той да има гладки крака като твоите?Първоначално написано от Sapphir
Смешни са ми.
Ne opredeleno Ne!e zavisi kolko dulga...ama pak ne mi haresva!
i men!!!Първоначално написано от rusalkata_
ami az po princip si padam po momcheta s o-dylga kosa,no vse pak da se ogranichim do ramenata.inache ako e po-dylga ot tova mi se struva naistina demode i daje gnusno.......taka mislq az.![]()
![]()
\
/
![]()
v 7 klas kato bqh a tva be6e dosta otdavna pomnq 4e ima6e dvama bliznaka koito bqha sus super dulgi kosi i bqhaana ediniq dori mu vikaha kosata
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Nemoga da gi ponasqm s dulgi i neoformeni kosi predpo4itam si mom4e s kusa gotina kosa prez koqto moga da prokarvam prusti da go galq i celuvam govorq za gajeto si toi e s kusa normalna kosa i napravo se raztapqm kogato prokaram prusti prez negovata kosa tova e moeto mnenie \/
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
Няма такива неща като отиват ли им на избръснатите мъже сини ризи, примерно....Всичко е строго индивидуално, още ли не сте го проумели, ако бяхме всички еднакви тогава можеше да възникнат подобни въпроси и дискусии....
ооо много малко хора са на моето мнение попринцип, но аз лично обожавам мъже с по- дълги коси!!!!
да, съгласна съм, мн зависи дали му утива на човек ..Първоначално написано от _crazy_baby_
![]()