Цитирай Първоначално написано от eti4ka_87
zna4i az moga da vi kaja 4e v dne6no vreme da nameri6 istinski priatel e mnogo trudno,vsi4ko do edno vreme e prekrasno i perfektno dokato ne dostigneto do ne6to za koeto da se borite idvamata ednovremenno za nego-togava vsi4ko e do tam,za6toto ve4e stava vupros na interesi,kolkoto i da mi e gadno da go napi6a prosto e taka.S vremeto xorata se promenqt mnogo.A interesite za tqx sa nai vajni,nqma zna4enie dali 6te razo4arovat 4ovekut,koito do v4era e bil vinagi do nego i go e podkrepql bezrezervno.Tova e moeto mnenie.....kajete vie
С най-добрата ми приятелка имаше време когато дълго време не се бяхме виждали, но когато се видяхме всичко беше като по старуму. Пак имаме еднакви характери, пак харесваме еднакви неща, пак сме заедно и пак се подкрепяме
Цитирай Първоначално написано от reallove
hahahha "priatel....predatel" tova e tolkova izturkano prosto...nqma na kade!kvo ti istinsko priatelstvo ako si na 20god i nagore moje i da go ima ,no e mnoo trrudno suzdavano i oshte poveche suhraneno!no ako nqkoi si misli che na 15,16,17 god moje da nameri neshto istinsko v priatelite jestoko se luje!vsichko e do vreme ..e tujno,no fakt!koito ne go priema tozi fakt to e zashtoto ili do sega ne se e paril ili ne e useshtal ostrieto na predatelstvoto ot choveka kogoto obicha v gyrba si ,no doide li takav mig...sichko e qsno po dobre si jiveite jivota i ne mu mislete mnoo mnoo kakto se kazva...Da mislish znachi da jiveesh,no da ne mislish znachi da jiveesh dobre
Незнам за теб, но аз имам истински приятели...но за жалост май само това... Иначе всеки мисли за почти всеки мисли за себе си...затова може би е трудно да намериш истински приятели, но ги има