- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НЕЩОТО, КОЕТО НАЙ-МНОГО МРАЗИТЕ ?
Дразни ме това, че повечето от съгражданите ми наричат провинциалистите "тъпи селяни" и се имат за по-хора от тях.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Мразя много неща
мразя да ме лъжат защото ме кара да се чувствам глупава
мразя да лицемерничат защото хората са отвратителни създания
мразя да правя нещо което не харесвам
и най важното мразя някой да ми казва какво да правя!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Мразя да ми викат, да ми "преписват" каквото и да било и някой да се мисли за величествен, при положение че не е нищо повече.
Не ми допадат подлите хора,които ти се правят на приятели,когато имат полза,а когато си им вече ненужен те зарязват като парцал![]()
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Не мразя....не харесвам, дразня се или просто неодобрявам някои нещаЕдни от тях са лъжата, лицемерието, превзетостта, дразня се от надути хора, които прекаляват с гъзарията и фукането
побърквам се когато някои ми казва какво да правя и налага своето мнение и поведение
![]()
Еми честно казано има доста неща които мразя ама най-много мразя някои да ми обестае нещо и да не си изпални обещанието, някой да убижда хората които обичам и лажата!Особено лажата мразя да ме лажат!
Ммм най-мразя някой да ми казва кво да правя...
Мразя да не става това, което искам...
Мразя да ме будят, когато спя-тогава наистина съм способна на убийства...
Мразя да ставам сутрин рано...
Мразя позьори...
Мразя мързела си...
Мразя комплекси за малоценност...
Мразя простотията във всичките й форми...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Много мразя когато някой те използва и после те захвърля като парцал. Това ми влиза под кожата и не прощавам!Също лицемерието, ЛЪЖАТА и измяната.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
da mi e nervno i nekoi da me pipa po kosata aaaaa umiram mnogo mi e gadno aaa ujas taka napravo moga da poludeq
Mrazq mangalki s jilti izruseni kosi s "5" deca. Tiq izrodki obri4at sobstvennite si deca na jivot-myka, kato tehniq, 4udq se dali pone malko ot tqh osuznavat kakvo pravqt.
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Члгата и ограничените хора...
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Мразя лицемерите, мразя лъжата, мразя простотията.
Най-много мразя да ме прецакват в последния момент (както стана преди малко)и да ме обвиняват за неща ,които не съм направила!!! Мразя ограничените хора... Има моменти в които мога да мразя всичко и всички![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Като прочетох заглавието на темата и през главата ми минаха думите на оная мацка Антигона : " Не за омраза , а за обич съм създадена "
Хах.. а сега по темата . Не мразя нищо , но много се дразня на супер много неща - най-вече на тъпи мазни ( подмазващи се ) и лицемерни хора .
Най-много мразя лицемерите![]()
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
mrazq tova 4e se podcenqvam
mrazq kogato ne mi vqrvat
kogato ne me ocenqvat
kogato natqkvat za tova koeto ne sam dala i ne zabelqzvat tova koeto sam dala
...................
NAI- mn mrazq 6*banite predateli, koito sumati vreme ti se maznqt, za da se doblijat do teb i posle ti zabivat noj v gurba!!! MRAZQ licemerieto, dvuli4ieto, govoreneto zad gurba na nqkoi... abe otvrat sa tiq ne6ta...![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
най-много - да ме лъжат![]()
след тва лицемерието![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
pyrvo...mrazq da mrazq!ne moga da mrazq horata...
mrazq da se strahuvam...
i mislq,4e dumata 'mrazq' e mn silna
Mi kato ne se se6ta6 ne pi6i, elementarno nqkak si, ne misli6 li?Първоначално написано от maily
Mrazq prekaleno silno i prekaleno mnogo ne6ta...ov4edu6ieto, kloniraneto, 4algata, ponqkoga jivota, ponqkoga horatam licemerito, strahlivite hora, koleba6tite se hora, CSKA i t.n.
Give me your best shot motherfucker!
Незнам, но в последно време СУПЕР МНОГО почнах да се нервя на някакви пози, които само се правят на велики пред другите, а не осъзнават колко са смешнив действителност!
![]()