- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НЕЩОТО, КОЕТО НАЙ-МНОГО ВИ КЕФИ ?
барабаните просто ме подлудяват
много са яки
Най-много се кефя на някое готино парче,усилено до дупка,да пия кока-кола с гаджето и компания край Дунава и да вали ситен дъжд!
Кефят ме момчетата,целувките ....
кефи ме живота
кефи ме морето
кефят ме истинските приятели (ама нямам такива)
кефи ме pc-to
кефи ме музиката
кефят ме скъпите неща
и още мноооооооооого др неща!!!
Разбира се, че много неща ме кефят. Всички ги кефят много неща. Но най ме кефи въображението, мислите, които на мен не са ми хрумнали, и тези, които дори не могат да бъдат изказани, защото никой не би ги разбрал.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
muzika sport i priqteli![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Съществата на които най-много държа : Майка ми , баща ми , четиримата ми братовчеди , надеждата за утрешния ден ...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Пеканите хора.![]()
Футболът,пичките,музиката, кара с бира,плаж,море...и така нататък![]()
разбира се че ПАРИТЕ!!!
уио ми
Дълго можем да изброяваме какво ни кефи,те просто са милиони неща!Мен ме кефи да стана по никое време през деня да се шляя с приятели,да гледам залеза и т.н.!Но нещото което най-ме кефи е това,че има на какво да се кефя!![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
mi mn me kefi da vijdam 6taslivi i usmihnati hora ispylvat me s polojitelna energiq,kefi me jivota,kefqt me maratonkite mi mmm... kefqt me priqtelite mi ... i hubavite mom4eta xaxax
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Футбола![]()
Приятелите, слънцето, водата...
Морето, небето, луната, слънцето, звездите...на мечтите си (една от тях: искам да видя извънземно с антенките...да е зелено...)да чета научна фантастика...на компанията си!на щастливите хора...мигове...дни...на музиката и танците..на развинтеното ми въображение...и на мн. други хепи нещица!![]()
парите
Nai-mnoo me kefi musicata (nai-qkoto ne6to satvoreno ot 4oveka i nmai-staroto i nai-razprostranenoto),drugoto veliko otkritie - koleloto(na savremenen ezic "bike"-xaxa(freestyla)) i kolkoto i da e stranno 3 momi4eta...