- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Учени доказаха,че има рай
Английски астрономи откриха облак, изграден от метилов алкохол, недалеч в Млечния път, предаде АФП.
Облакът е широк 463 милиарда километра и според учените може да даде отговор на много въпроси върху образуването на звездите гиганти.
Химичният елемент, от който е изграден облака, открит в нашата галактика, е токсичен за хората и вдишването му може да причини слепота, кома или смърт.
Астрономите обясниха, че именно в тази част на Млечния път се образуват нови звезди, около които е установено, че винаги има метилов алкохол.
Откритието разби на пух и прах теориите на доста учени, убедени в невъзможността да се образуват сложни органични молекули в пространството.
![]()
Еи що не беше Етилов тоя облакЩях да се запиша за космонавт
![]()
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
Море...опа...облак от алкохол...ко да искаш повече... наистина ако беше етилов по добре...ма нали ше си в рая...няма да умреш пак я...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
тея "учени" са големи художници колко ли време са рисували тая картинка![]()
Да беше етиловвв...щях да направя една екскурзия.![]()
Че ние сме пили метилов както чист, така и разреден с вода. Вярно, че в малки киличества, но пак става![]()
Баси аз си помислих, че наистина са открили, че има рай, а то какъв рай било...пфуу![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Поне за мен е рааай....ммм алкохоооол!Първоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Ааа..дано да има,че аз съм за там аххаха![]()
![]()
golemi ste suhari brat4evmesto da vi osveji malko taq idiot6tina i da se zasmeete vie mi se pravite na mnogo razbira6ti ot himiq
vsi4ki gi znaem tezi ne6ta vuprosut e kak ne se nameri nqkoi razbira4 kato ste tolkova otvoreni po vuprosite na ketonite,metana,etana,metila,etila i t.n. da razqsni ne6to za obrazuvaneto na takuv tip molekuli v kosmi4eskoto prostranstvo?
...aide da ste jivi i zdravi,vajnoto e vseki da brum4i za ne6to
p.s.razbrah 4e mi e nepodhodq6t avatara do koga 6te go obqvqvame na vsi4ki kato podpis![]()
abe gledam 4e moderatorite sa iz4istili topica ot purvite desetina bezumni posta taka e dobre![]()
Просто не мога да се сдържа да не кажа, че е допусната груба грешка. Метиловият алкохол не е химичен елемент, а химично съединение. Не знам доколко може да е достоверен текст, в който е допусната такава елементарна грешка.Първоначално написано от justinsfhc
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
vqrno e tova koeto kazva6![]()
Ne6to ne razbrah kakvo e ob6toto s raia???
Бе, голямото откритие, че са открили органичко съединиение в космоса. Ама това не значи, че звездите се синтезират от него.... Аве това е пълна глупост!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
А няма ли да открият и съществуването на Ада.Така и така са почнали.![]()