.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Има известна доза истина в това, защото по-малките ги интересува най-вече да си топнат чушката, а по-големите търсят нещо повече - любов, връзка.. Макар че от това правило има мнооого изключения.
    =D> аз съм на същото мнение ... \/
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Ami mai si prav s vremeto vseki si promenq mnenieto za ne6tata, no ot druga strana vseki si ima sobstveno mnenie.no spored men teq deto im vika6 po lekovatite sa si po typi4kite k***, 6toto ima i malki (14-17) momi4eta koito se dyrjat seriozno i malko nedostypno.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Абе аз едно не мога да разбера ... като е по-недостъпна примерно ... (не си ляга с всеки дето си поиска) тоест не е кучк@ това значи, че не е разкрепостена да ви имам разбиранията ... да си курв@ не значи, че си разкрепостена ...
    Според мен да си разкрепостен значи да нямаш задръжки, да пробваш нови неща и ей такива работи. Това не значи, че трябва да спиш с всеки втори... аз си имам гадже от много време и смятам, че съм достатъчно разкрепостена въпреки, че спя само с едно момче
    Надявам се разбрахти кво имам впредвид.
    Много ме дразни също някакви тъпачки дето се правят на "мръсници". То не е лошо да си такава, но това си остава в леглото ... куче което лае не хапе са казали хората. Това си е чиста позьорщина и тия момиченца просто си ги придставям кви дръвца са всъщност в леглото

I LOVE MY SEX

е.. така си мислиш, да наистина повечето са така, защото акъла им стига до там просто да кажат " я сакам да те факам ", а не да угаждат на едно по 'трудно' момиче, да си я глезкат, да и обръщат внимание и т.н..

;р но не всички 14-17 годишни са така, смея да визирам себе си :Р

4erno_kote
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GodHouse
    Ami mai si prav s vremeto vseki si promenq mnenieto za ne6tata, no ot druga strana vseki si ima sobstveno mnenie.no spored men teq deto im vika6 po lekovatite sa si po typi4kite k***, 6toto ima i malki (14-17) momi4eta koito se dyrjat seriozno i malko nedostypno.
    ne si razbral parvo az sam momi4e i znam 4e ne vsi4ki 14 godi6ni sa lesno 6toto i az samata sam na tolkova i mn dobre znam 4e e taka osven tova az pitah na kogo kakvi mu haresvat a ne koq kakva e
    p.s. za jalost 14-17 sa mn seriozni momi4eta no ne moje da se kaje sa6toto za 11-13 godi6nite

Guest
    mi na 17 sam i ma vle4e da eba.prai si izvodite ot koi sam

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Според мен не си прав ...аз обичам трудните цели
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

4erno_kote
    Guest
    pusnah temata za6toto v na6iq klas momi4etata sa qsno razgrani4eni v 2 grupi ednite sa super utrakani i se dvijat s golemite i vinagi sa bili na po4it sred mom4etata drugite sme kroti4ki seriozni momi4eta koito se i jiveqt detstvoto i izob6to ne obra6tame vnimanie na taka nare4enite "pe4eni batkovci" vaprosa e 4e nie si jiveehme jivoto a otrakanite tehniq oba4e ne6tata se obarnaha mn gadno tqh mai prestanaha da gi zabelqzvat i po4naha da se umilkvat na serioznite momi4eta i nai strannoto e 4e mai sme im po interesni nqkoi moje li da mi go obasni tova za6toto ne razbiram

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Има известна доза истина в това, защото по-малките ги интересува най-вече да си топнат чушката, а по-големите търсят нещо повече - любов, връзка.. Макар че от това правило има мнооого изключения.
    Така е , но в обратен ред !!!!

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo
    Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    Според мен не си прав ...аз обичам трудните цели
    domre no momi4eto pita kakav e 4ara na tezi trudni celi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си