.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

zarastvane na dupki

abe hora znaite li kak moje po barzo da se mahnat dupkite na ushite?az mislq 4e nemoje ama moje da ima nqkoi po prosveten.prosto reshih 4e imam izlishni obeci...ve4e sam kaki4ka xixixi
    С мен който иска, срещу мен който може

emi mislq 4e nqma na4in trqbva da gi iz4aka6 da si zarastnat sami...zemi pitai nqkoi po-prosveten...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Guest
    mi prosto kato ne slaga6 obici i dosta byrzo zarastvat
    misq 4e moje i s nqkakyv krem da se majat, za da zarasnat po-byrzo
    ne6to za rani4ki ili za premahvane na belezi
    pitai v nqkoq apteka

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi prosto kato ne slaga6 obici i dosta byrzo zarastvat
    misq 4e moje i s nqkakyv krem da se majat, za da zarasnat po-byrzo
    ne6to za rani4ki ili za premahvane na belezi
    pitai v nqkoq apteka
    Какъв белег? Каква раничка? Дупката от обеца не е раничка! Това е... дупка! Мисля, че няма начин да зарастнат по-бързо. Е, поне не съм чувала. Аз не носих обеци около два - три месеца, ама пак си бяха същите дупки като реших да си сложа...

Голям фен
    Град
    дианабад
    Зависи колко "истински" дупки са! Аз като си пробих ушите, след две седмици реших, че няма да ги имам тези дупки и след като махнах обиците за една семица ги нямаше "дупките" пък за още месец-два нито помен! Обаче ако реша да си махна дупките, които да ми от 15 години...хммм.... чувала съм за случай-> едно година не слагаш обици и после с "болчица" пак успяваш да си ги промушеш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си