.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    враца

Iskam malko pomosht!!!

Hei,zdraveite na vsi4ki.Imam problem i se nadqvam,4e nqkoi 6te moje da mi pomogne!Iskam malko da otslabna v bedrata(ot vatre6nata strana),malko korema i malko han6a!ako nqkoi moje da dade savet neka da pi6e!mersi predvaritelno!!!
    Липсваш ми толкова много!

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Ограничи се с "вредните" храни и спортувай, ако искаш си намери и някаква диетка за спазване. Аз даже мисля, че и ти това го знаеш, нали?

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    az otslabnah za 3 sedmici kato hodih mnogo redovno na fitnes. nablqgnh na problemnite zoni koito sa sa6titi gore-dolu i efekta e neveroqten zatova ti4ai i si vzemi karta za fitnes uspeh
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Фитнес! Желателно е да се комбинира с диета (доста теми има за това вече) и тичане. Сутрин и вечер прави коремни преси . Погледни и в други подобни теми, защото има вече мноого такива.

Супер фен
    А скачането на въже къде го забравихте Нищо не и пречи да скача по 5-10 мин всеки ден. Мисля,че са наистина малко момичетата които нямат въжета вкъщи ду ит нау
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си