- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Toi si poiska...
Ta zna4i...v cikal sam i tvardo zaqvih na gadjeto mi, 4e nqma da pravim sex, toi kaza, 4e ne mu pre4i, no az ne iskah. Zadovolih go...po drug na4in, no qvno ne mu be6e dostaty4no i poiska da pravim...analen sex, a znae, 4e sym tvyrdo protiv tova, i 4e nikoga ne bih go napravila !!!Stana mi izkliu4itelno gadno, za6toto ne moje da izdyrji edna sedmica bez sex i mi zaprili4a na slu4aq "s men e samo zaradi sexa". Az ne kazah ni6to, samo se obyrnah na drugata strana, pri koeto toi zapo4na da mi se izvinqva i t.n., na men oba4e o6te mi e mnogo gadno, za6toto si poiska (pri polojenie, 4e sme govorili na tazi tema i toi e na qsno,4e ne bih go napravila nikoga). Kak mislite, dali e s men zaradi sexa ili...? Prosto pri samata misyl i pri spomena za dumite mu mi stava super gadno...
![]()
Za nqkoi moje da e glupavo oba4e...prosto ne sym privyrjeni4ka na analniq sex, nqmam ni6to protiv da eksperimentiram v sexa i t.n., no tova ne bih napravila. A toi poiska imenno nego...![]()
тоя глупак е с тебе само за е*ането - заеби го 6ото ЯВНО няма истински чувства към теб, а към вагината ти!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
vqrno !!! ne iskam samo vaginatati mi i dupeto ti zarejigo ... ba edin pat da zema stranat ana momi4eto xaПървоначално написано от SEXtreme
![]()
"...никога не бих направила..."
тия ги разправяй на старата ми шапка... кога пораснахте, кога се проебахте, кога станахте големите ебачи, кога решихте какво ще правите "винаги" и "никога" без дори да го пробвате![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
moje da e s teb samo zaradi sexualnoto privli4ane est 4e q ima tazi vyzmojnost,no moje prosto da iska da probva analen ili prosto na nego da mu haresva.tova oba4e ne e 100% garanciq 4e e s teb samo zaradi sexa.prosto izqsni s nego tvyrdo vyprosa ,4e t'va mu jelanie nikoga nqma da se izpylni i ako ti se rasyrdi zatova ili po4ne da nastoqva togava ve4e mu kaji da si tyrsi druga.nqma ni6to lo6o da ne iska6 da pravi6 analen.t'va si e t'voe pravo i ako ima nqkoi koito da ti se smee moje leko da si pomisli 4e toi e sme6niq.
Точно по време на цикъл анален...този май обича екскрементите. Иначе е прекалил, но мъжете си умират за анален и все се опитват да накарат жените.
Mi,az pyk ne moga da ti otgovorq tolkova kategorichno kato drugite!Milsq,4e ako ste ot skoro prosto ne e razbral dostatychno qsno tvoeto kategorichno mnenie po vyprosa za analniq sex!A pyk,ako ste ot pove4e vreme mu se e iskalo mnogo i za tova ti e kazal!!!I az ponqkoga(a predpolagam i ti)kazvam ne6ta,koito ne osmislqm,4e drugite mogat da gi obidqt!Ne e pravilno vednaga da se kazva,4eglupak i nqma 4uvstva kym teb!!!Prosto mislq,4e mnogo hubavo trqbva da si pogovorite i da mu napomni6 svoeto mnenie po tezi vyprosi!Aide tva be6e ot men!![]()
![]()
![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
mujete nai silno iskat da pravqt tova koeto im e zabraneno,kogato sa vuzbudeni te sa sposobni na mnogo ne6ta.A za anlniq sex prosto im e kato fix ideq,nedei zaradi tova ne6to da se razdelq6 s nego,za6to prosto 6te sednete i 6te pogovorite.te kato sa vuzbudeni i iskat mnogo silno ne6to ne mislqt s glavite si a s ne6to drugo.Spored men ne e s teb samo za sexa,prosto xorata ponqkoga imat periodi v koito imat 4uvstvoto 4e i 20 puti da sa se ebali za denq im e malko.
eti4ka_87
така, като ти гледам ЕГН-то едва ли още си стигнала до истината в това, "какво искат мъжете"
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Не се занимавай повече с него. Ясно е, че е с теб само заради секса!![]()
spokoino mila moeto mnenie e 4e sled kato si go zadovolila po drug na4in toi e bil mnooogo vazbuden i mu se e iskalo da pravite sex i tai kato si bila v cikal ne e stavalo v moment na vazbuda te e popital, no tova ne zna4i 4e ne za4ita mnenieto ti ili 4e e s teb samo zaradi sexa. Pak i neznaino za6to majete naistina ``si umirat`` za analen sex, taka 4e ne se trevojiПървоначално написано от Анонимко
![]()
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
Vsqko mom4e iska tova!Te sa si takiva!Vidql e 4e drugoto ne moje i e reshil da opita,reshil e 4e moje i da se naviesh vupreki 4e ste govorili!A i nali ti se e izvinil!Ti nai-dobre si znaesh zashto e s teb!No ne si vadi izvodi samo ot edna situaciq....koqto e bila momenta i za nego ne e imalo nishto losho v tova!
леле... много богат опит, завиден направоПървоначално написано от ^Green_Lady^
а ти си на.. 14... или 14 и половина?
Тцтц...penywise, защо винаги търсиш причина да се заяждаш с някого. Всеки има право на лично мнение,нали? Защо е нужно винаги някой да се заяжда? Нека всеки казва това, което мисли, все пак форума е за това-да се изказва личното мнение и проблемите. Няма нужда да си толкова лошо настроен срещу всички,нали?Първоначално написано от penywise
Мисля, че си страшно забавен и весел, обаче е гадно така да се заяждаш с хората.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
haha moi 4ovek ako ti si na 14 az taq vuzrast q minah otdavna!Първоначално написано от penywise
![]()
I mom4etata koito az poznavam haresvat analen sex!Vsushnost vsi4ki koito sa probvali go haresvat,a tezi koito ne sa iskat da probvat(za mom4etata govorq)!Tova 4e nqkoi ne si priznavat e drug vupros!
A i dneshnite momi4eta na po 14 godini mislq 4e imat dosta po-bogat opit ot men v sex-a..analen i vaginalen![]()
В едната част от поста ти ще направя така -Първоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
Но... финала си е за -
(пп не мисля, че се зяждам.
и идеята на форума не е да пишеш каквото мислиш, без да гледаш какво пишат другите. това не е монолог)
I az kazah na priqtelq mi che za momenta ne iskam analen sex .. Toi si iska ,no vapreki tva znam che toi ne e s men samo zaradi sexa.. Prosto tova e normalna nujda na vseki myj...Toi moje da se sdarji ,no pri polojenie che si ima priqtelka e normalno da si iska![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
=D>Първоначално написано от XuTa4u
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
хахаха,точноПървоначално написано от penywise
![]()
деба и пиклите смотани. като ги отворят един път и стават много тарикатки. а довчера с кукли са играли.![]()
Малко разяснение това ,че иска да правите секс докато си в цикъл няма лошо то не пречи само малко цапа.Това ,че си го задоволила добре а това ,че е поискал анален секс нищо не значи просто е питал и ти си му отговорила защо го приемате все едно кой знае какво.
Даречем лично аз днес се поинтересувах кога и почва на една и кога и свършва и тя веднага се нацупи ма ти що иначе няма ли да се видим и некви такива иди обяснявай ,че не си имал това в предвид.
Просто го е искал за момента и не се е замислил мнго за теб. Нормално според мен да става така и не мисле, че е с теб само заради секса. Споко...осъзнал е ч е направил грешка...недей го тормози повече за това, защото ще му е гадно
nali se e osaznal we.. izvinil se e , kvo nalivate vsi4ki ostavi go ne e za teb.. vie ne ste nared.. mi sluchva sa nqkoi da proqvi malko egoizam lakomiq..choveshko e .. zabrail sa e malko kvo tolkova.. ako e samo tva ne ste pravi
no ako ima i drugi takia sluchki momicheto si znai de .. ama ve4e nqma da sa nared neshtata
Едно 90 процента от писалите в тая тема, май и секс не са правили..
Това, че на момчето му се прави секс, какво от това ?
Удоволствие, човешко при това..
И моята приятелка когато е в цикъл, пак ми се прави секс..,., един път дори я попитах дали иска, щото една неина приятелка каза, че било хубаво, но тя каза, че не иска да цапаме навсякаде, пък и ще боли повече.
И до там, просто си поговирихме на тая тема и тва беше.
Момчето ти се извинило, а ти си се направила па на путка.
Искало секс, щото му се ебало, къде виждаш лошото ?
Бил той с теб само заради секса.. тц..