.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Toi si poiska...

Guest

Toi si poiska...

Ta zna4i...v cikal sam i tvardo zaqvih na gadjeto mi, 4e nqma da pravim sex, toi kaza, 4e ne mu pre4i, no az ne iskah. Zadovolih go...po drug na4in, no qvno ne mu be6e dostaty4no i poiska da pravim...analen sex, a znae, 4e sym tvyrdo protiv tova, i 4e nikoga ne bih go napravila !!! Stana mi izkliu4itelno gadno, za6toto ne moje da izdyrji edna sedmica bez sex i mi zaprili4a na slu4aq "s men e samo zaradi sexa". Az ne kazah ni6to, samo se obyrnah na drugata strana, pri koeto toi zapo4na da mi se izvinqva i t.n., na men oba4e o6te mi e mnogo gadno, za6toto si poiska (pri polojenie, 4e sme govorili na tazi tema i toi e na qsno,4e ne bih go napravila nikoga). Kak mislite, dali e s men zaradi sexa ili...? Prosto pri samata misyl i pri spomena za dumite mu mi stava super gadno...
    Za nqkoi moje da e glupavo oba4e...prosto ne sym privyrjeni4ka na analniq sex, nqmam ni6to protiv da eksperimentiram v sexa i t.n., no tova ne bih napravila. A toi poiska imenno nego...

Голям фен
    тоя глупак е с тебе само за е*ането - заеби го 6ото ЯВНО няма истински чувства към теб, а към вагината ти!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    тоя глупак е с тебе само за е*ането - заеби го 6ото ЯВНО няма истински чувства към теб, а към вагината ти!
    vqrno !!! ne iskam samo vaginatati mi i dupeto ti zarejigo ... ba edin pat da zema stranat ana momi4eto xa

Голям фен
    Град
    София
    "...никога не бих направила..."

тия ги разправяй на старата ми шапка... кога пораснахте, кога се проебахте, кога станахте големите ебачи, кога решихте какво ще правите "винаги" и "никога" без дори да го пробвате
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    Град
    Burgas
    moje da e s teb samo zaradi sexualnoto privli4ane est 4e q ima tazi vyzmojnost,no moje prosto da iska da probva analen ili prosto na nego da mu haresva.tova oba4e ne e 100% garanciq 4e e s teb samo zaradi sexa.prosto izqsni s nego tvyrdo vyprosa ,4e t'va mu jelanie nikoga nqma da se izpylni i ako ti se rasyrdi zatova ili po4ne da nastoqva togava ve4e mu kaji da si tyrsi druga.nqma ni6to lo6o da ne iska6 da pravi6 analen.t'va si e t'voe pravo i ako ima nqkoi koito da ti se smee moje leko da si pomisli 4e toi e sme6niq.

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Мега фен
    Точно по време на цикъл анален...този май обича екскрементите. Иначе е прекалил, но мъжете си умират за анален и все се опитват да накарат жените.

Mi,az pyk ne moga da ti otgovorq tolkova kategorichno kato drugite!Milsq,4e ako ste ot skoro prosto ne e razbral dostatychno qsno tvoeto kategorichno mnenie po vyprosa za analniq sex!A pyk,ako ste ot pove4e vreme mu se e iskalo mnogo i za tova ti e kazal!!!I az ponqkoga(a predpolagam i ti)kazvam ne6ta,koito ne osmislqm,4e drugite mogat da gi obidqt!Ne e pravilno vednaga da se kazva,4eglupak i nqma 4uvstva kym teb!!!Prosto mislq,4e mnogo hubavo trqbva da si pogovorite i da mu napomni6 svoeto mnenie po tezi vyprosi!Aide tva be6e ot men!
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

mujete nai silno iskat da pravqt tova koeto im e zabraneno,kogato sa vuzbudeni te sa sposobni na mnogo ne6ta.A za anlniq sex prosto im e kato fix ideq,nedei zaradi tova ne6to da se razdelq6 s nego,za6to prosto 6te sednete i 6te pogovorite.te kato sa vuzbudeni i iskat mnogo silno ne6to ne mislqt s glavite si a s ne6to drugo.Spored men ne e s teb samo za sexa,prosto xorata ponqkoga imat periodi v koito imat 4uvstvoto 4e i 20 puti da sa se ebali za denq im e malko.

Голям фен
    Град
    София
    eti4ka_87

така, като ти гледам ЕГН-то едва ли още си стигнала до истината в това, "какво искат мъжете"
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не се занимавай повече с него. Ясно е, че е с теб само заради секса!

Фен
    Град
    Blagoevgrad

Re: Toi si poiska...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ta zna4i...v cikal sam i tvardo zaqvih na gadjeto mi, 4e nqma da pravim sex, toi kaza, 4e ne mu pre4i, no az ne iskah. Zadovolih go...po drug na4in, no qvno ne mu be6e dostaty4no i poiska da pravim...analen sex, a znae, 4e sym tvyrdo protiv tova, i 4e nikoga ne bih go napravila !!! Stana mi izkliu4itelno gadno, za6toto ne moje da izdyrji edna sedmica bez sex i mi zaprili4a na slu4aq "s men e samo zaradi sexa". Az ne kazah ni6to, samo se obyrnah na drugata strana, pri koeto toi zapo4na da mi se izvinqva i t.n., na men oba4e o6te mi e mnogo gadno, za6toto si poiska (pri polojenie, 4e sme govorili na tazi tema i toi e na qsno,4e ne bih go napravila nikoga). Kak mislite, dali e s men zaradi sexa ili...? Prosto pri samata misyl i pri spomena za dumite mu mi stava super gadno...
    Za nqkoi moje da e glupavo oba4e...prosto ne sym privyrjeni4ka na analniq sex, nqmam ni6to protiv da eksperimentiram v sexa i t.n., no tova ne bih napravila. A toi poiska imenno nego...
    spokoino mila moeto mnenie e 4e sled kato si go zadovolila po drug na4in toi e bil mnooogo vazbuden i mu se e iskalo da pravite sex i tai kato si bila v cikal ne e stavalo v moment na vazbuda te e popital, no tova ne zna4i 4e ne za4ita mnenieto ti ili 4e e s teb samo zaradi sexa. Pak i neznaino za6to majete naistina ``si umirat`` za analen sex, taka 4e ne se trevoji
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Голям фен
    Vsqko mom4e iska tova!Te sa si takiva!Vidql e 4e drugoto ne moje i e reshil da opita,reshil e 4e moje i da se naviesh vupreki 4e ste govorili!A i nali ti se e izvinil!Ti nai-dobre si znaesh zashto e s teb!No ne si vadi izvodi samo ot edna situaciq....koqto e bila momenta i za nego ne e imalo nishto losho v tova!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    Vsqko mom4e iska tova!
    леле... много богат опит, завиден направо

а ти си на.. 14... или 14 и половина?

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Vsqko mom4e iska tova!

Тцтц...penywise, защо винаги търсиш причина да се заяждаш с някого. Всеки има право на лично мнение,нали? Защо е нужно винаги някой да се заяжда? Нека всеки казва това, което мисли, все пак форума е за това-да се изказва личното мнение и проблемите. Няма нужда да си толкова лошо настроен срещу всички,нали?
    Мисля, че си страшно забавен и весел, обаче е гадно така да се заяждаш с хората.
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен
    Vsqko mom4e iska tova!

haha moi 4ovek ako ti si na 14 az taq vuzrast q minah otdavna!
    I mom4etata koito az poznavam haresvat analen sex!Vsushnost vsi4ki koito sa probvali go haresvat,a tezi koito ne sa iskat da probvat(za mom4etata govorq)!Tova 4e nqkoi ne si priznavat e drug vupros!
    A i dneshnite momi4eta na po 14 godini mislq 4e imat dosta po-bogat opit ot men v sex-a..analen i vaginalen

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен
    Град
    София
    Vsqko mom4e iska tova!

haha moi 4ovek ako ti si na 14 az taq vuzrast q minah otdavna!
    I mom4etata koito az poznavam haresvat analen sex!Vsushnost vsi4ki koito sa probvali go haresvat,a tezi koito ne sa iskat da probvat(za mom4etata govorq)!Tova 4e nqkoi ne si priznavat e drug vupros!
    A i dneshnite momi4eta na po 14 godini mislq 4e imat dosta po-bogat opit ot men v sex-a..analen i vaginalen
    В едната част от поста ти ще направя така -

Но... финала си е за -

(пп не мисля, че се зяждам.
    и идеята на форума не е да пишеш каквото мислиш, без да гледаш какво пишат другите. това не е монолог)

Повече от фен
    Neozna4ava nepremenno,4e iska samo sex ot tebe,moje prosto da mu se e pravilo mnogo sex,no tova ne go opravdava za postupkata mu. Ne stiga,4e si go zadolovila,puk i nagul i to tam kudeto izri4no si mu kazala"NE"! Mnogo si pozvolqva tozi pi4 spored mene!

Голям фен
    I az kazah na priqtelq mi che za momenta ne iskam analen sex .. Toi si iska ,no vapreki tva znam che toi ne e s men samo zaradi sexa.. Prosto tova e normalna nujda na vseki myj...Toi moje da se sdarji ,no pri polojenie che si ima priqtelka e normalno da si iska
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от XuTa4u
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    vqrno !!! ne iskam samo vaginatati mi i dupeto ti zarejigo ... ba edin pat da zema stranat ana momi4eto xa
    =D>

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    "...никога не бих направила..."

тия ги разправяй на старата ми шапка... кога пораснахте, кога се проебахте, кога станахте големите ебачи, кога решихте какво ще правите "винаги" и "никога" без дори да го пробвате
    хахаха,точно
    деба и пиклите смотани. като ги отворят един път и стават много тарикатки. а довчера с кукли са играли.

Guest
    Малко разяснение това ,че иска да правите секс докато си в цикъл няма лошо то не пречи само малко цапа.Това ,че си го задоволила добре а това ,че е поискал анален секс нищо не значи просто е питал и ти си му отговорила защо го приемате все едно кой знае какво.

Даречем лично аз днес се поинтересувах кога и почва на една и кога и свършва и тя веднага се нацупи ма ти що иначе няма ли да се видим и некви такива иди обяснявай ,че не си имал това в предвид.

Голям фен
    AZ NE MISLQ 4E E S TEB ZARADI SEXA....parvo obmisli hubavo cqlata situaciq...imal li e predi takiva gafove...pogovri i s nego....kasaneto-ne e nikakvo re6enie..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Просто го е искал за момента и не се е замислил мнго за теб. Нормално според мен да става така и не мисле, че е с теб само заради секса. Споко...осъзнал е ч е направил грешка...недей го тормози повече за това, защото ще му е гадно

Голям фен Аватара на thirteen
    nali se e osaznal we.. izvinil se e , kvo nalivate vsi4ki ostavi go ne e za teb.. vie ne ste nared.. mi sluchva sa nqkoi da proqvi malko egoizam lakomiq.. choveshko e .. zabrail sa e malko kvo tolkova.. ako e samo tva ne ste pravi no ako ima i drugi takia sluchki momicheto si znai de .. ama ve4e nqma da sa nared neshtata

Едно 90 процента от писалите в тая тема, май и секс не са правили..
    Това, че на момчето му се прави секс, какво от това ?
    Удоволствие, човешко при това..
    И моята приятелка когато е в цикъл, пак ми се прави секс..,., един път дори я попитах дали иска, щото една неина приятелка каза, че било хубаво, но тя каза, че не иска да цапаме навсякаде, пък и ще боли повече.
    И до там, просто си поговирихме на тая тема и тва беше.
    Момчето ти се извинило, а ти си се направила па на путка.
    Искало секс, щото му се ебало, къде виждаш лошото ?
    Бил той с теб само заради секса.. тц..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си