- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- za NGDEK(klasi4eskata) :))
zdr,vuprosa e takuv 4es sega sum 7klas i iskam da kandidatsvam v NGDEK(izvestna o6te kato klasi4eskata gimnaziq).ako ima nqkoi koito da u4i tam ili nqkoi koito se e probval da vleze tam neka da mi pi6e.plss!![]()
I want to be like Barbie...That stupid bitch has everything...!pPp
ми аз не отговаря на нито едно от твойте условия,но една приятелка искаше преди време да се пробва и бая история и трябваше...
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
da,zn 4e trqbva mn istoriq!tam se durji usten izpit po istoriq i pismen po literatura.ama mene me interesuvat takiva tunkosti v samiq izpit,za koito nai-dobre 6te razbera ot 4ovek koito u4i tam.no mersy vse pak!![]()
ei zna4i az u4a tam)) vliza6 v ngdek.com tam e obqsneno vsi4ko,ako ima6 vuprosi-pitai.ina4e daskaloto si e mnogo qko,tova,koeto vsi4ki razpravqt,4e e tupo i 4e mnogo se u4i,sa pulni gluposti,povqrvai mi!!!kazvam ti go,za6toto vse pak u4a tam. \
/
aaha.mi da v saita ima ne6ta koito mogat da sa mi ot polza,oba4e iskam da te pitam za izpita po istoriq(otdelno za tretata 4ast za literaturnite avtori i tehnite tvorbi) na tqh kakvo trqbva da se pravi?avtobiografiq na avtora i analiz na proizvedenieto(koito sam si izbrira6l?i se u4ai v 7klas).a su6to taka ti hodila li si na uroci tam v gimnaziqta predi izpita??i s kakvi ocenki si vlqzla ot izpitite??a diplomata vzima li se pod golqmo vnimanie!?sorry,4e pitam tolkova mn.a ina4e tam daskaloto gotino li,ima li gotini hora tam,4ak tolkova mn li se u4i kakto se govori??pls pi6i
i mersy mn
![]()