Ей,хора... опичайте си акълите...повечето момичета се разболяват в пубертета .. когато започват да се задяват с момчета и т.н. воубще не си мислете , че не може да се случи... малко трябва.В тази възраст правим какви ли не неща... Много кофти пример ще ви дам.. Собствената ми братовчедка!!! Говоря за БОЛИМИЯТА когато е била в гимназия в друг град и са живеели в общежития и си имала някакъв приятел..с който се разделили и тя приела сичко , но работата била там , че новата му приятелка изръсила , че била много дебела за това..а всащност тя била висока и нормално да е по-дебела трябва да се компенсира.. и тя се засегнала и нещо в съзнанието и се променило.Решила да яде и после да повърне колкото да и се засити глада!Тя го обяснява сега след като осазнава е , че е като демон в главата след сяка хапка храна кара те да повърнеш . Не е навик , а психична болест нещо в съзнанието и е кара("Повърни , повърни") и я води ... воубще не ми говорете другите "Тя като не иска да повраща за кво ходи".Хора това е страшно... Бори се с това ве4е 9 години страшни мъки... ! Слава на Бога бавно, но върви към подобрение ! Опичайте си мозаците.. говорете и на приятелките си не си пропилявайте здравето... [-o<
пс: мисля , че всяко момиче и разбира се момче трябва да е информирано за тези болести!За това някой , ако може и има достатачно материал да се направи една тема като Важна!