- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Изпразни се в/у клитора ми,дали съм бременна??
Нз мен пък ми е много чудно що всички като се чудят дали има вероятност да забременеят и им викат: "Направи си тест!!!" Сякаш теста решава всички проблеми. Може да й дадете съвет да си направи тест ако й закъснява с 1-2 седмици и се чуди. И има голяма вероятност да е бременна и това е свършен факт. А когато момичето се чуди дали да взима постинор и вие и викате: направи си тест! Оф, ама че хора! Е, нз ако има някакви тестове дето отчитат веднага бременност... Знам ли...
А и това за прекъсването на половия акт... еми чесно да ви кажа аз имам приятелка, която от 3 години има приятел и практикуват този метод. И досега не е забременявала. Дори майка ми ако става въпрос го е практикувала, но казва, че задължително седмицата около овулацията й тя не прави секс.
А пък и чесно да ви кажа аз такава предеякулационна течност не съм виждала. Колко съм го "цедила " моя приятел, аз такова нещо не съм виждала. А и дори и да има, в нея да има супер малко сперматозоиди. Мда ама те тия сперматозоиди да не са някакви плувци ненормални.... Има хора, които с години правят опити да имат деца и не успяват. Така че деца толкова лесно не стават... Но този метод не е за тийнейджъри, а по-скоро за по-големи хора, които дори и да забременеят, са склонни да родят детето си и няма да преживеят травмата от аборта и т.н.
оф сори за оффтопика ама не се сдържах.
и все пак, момичето не е бременна. тя на дали е в овулация. а дето викате че можело да се забременее по всяко време, то това шанса е 1 на 1000. При нормален цикъл, мисля че няма проблеми.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()