Mary J. Blige - No more drama :
I don't know.Only God knows where the story ends for me,but I know where the story begin.

3 Doors Down - Let me Go :
One more kiss could be the best thing,but one more lie could be the worst

Sugababes - Too lost in you:
I'm going crazy in love for u baby.I'm going down like the stone in the sea.Noone can rescue me ...

Flipsyde - Happy birthday:
I was young and strugglin' but old enough to be your dad
The fear of being a father has never disappeared

Sarah Connor - Just one last dance:
Just one more chance
hold me tight and keep me warm
cause the night is getting cold
and I don't know where I belong

Nana - Remember the time :
I remember the time.The time that we had.I remember the things that used to make u mad.And i wish I Could turn back the time.Can I wish I would't cry every night.

Проект "България" - Обединение:
Всеки и за всичко и пред всеки е виновен,когато детската усмивка остане само спомен.А рамката е тясна от пространството боли.Късам вериги,а се оплитам в конци.
Търсиш помощ,а дали предлагаш?!Как ще живееш добре,ако само бягаш.И помни за да видиш добро,трябва да дадеш и от себе си едно.
Направи добро,на доброто отвърни с добро,на злото с още по-добро.И дано ...лесно е да мразиш,трудно е да обичаш и нещата с истинските думи да наричаш.
Без вина, а всички сме виновни - аз и ти нали уж души сме сродни,благородни,свободни .Но сме овче стадо като турнадо,защото майка ми слуша чалга,сестра ми рап,а баща ми в държавата играе тото.
Уж гледате на далече,а забравяте,че бъдещето на децата ви угасна вече.
Помогни ми!Не защото трябва,а защото имам нужда.Ръката не е чужда,когато ме събужда от кушмара,който и в съня ме стяга,но от нелепата случайност кой може да избяга.