Значи,абе хора...не знам кво става с мен?Значи неска класната ми ръсна една много кофти новина.По-скоро те бяха две(И са!)!значи първата е че ако не спра да върша простотии в даскало,щели да ме изключат.Имал съм една седмица да се "оправя".Явно "дебелата кифличка"(Демек Боев,по БЕЛ)и е наръсил доста глупости за мен(Които са си истина )и ся ви казах кви са последствията.Ще се постарая за да се поправя,обещавам ви Обаче следващото нещо ме разеба още повече.Значи оказа се че тя знаела че аз пуша! Каза ми че веднъж съм си бил извадил кутията Бяло Виктори( )! КОга съм го напрайл тва не че помна,обаче факт...и ми вика дай си рАцете(Да,неграмотен сАм)и те естествено смърдяха здраво(Все пак след голямо)и така... И не само за мен.Ами и тея от нашия клас дето пушат и тях ги знае...обаче ся се прай на точна нещо и каза че ако се "оправя" нямало да дъни.И за финал да ме довърши днеска майка ми Във вторника щяла да идва в даскало,майна!!!Ебаси работата...и ако тая класна се разддрънка не ми се мисли...то всъщност едва ли ще стане чак такова ГОЛЯМО нещо,обаче все пак...нали!?!Абе...нз що я пиша тая тема,обаче ше ми олекне ако някой каже нещо...успокояващо... [-o< Еми тва е...
дейба и цигари,дейба...