.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен
    Град
    Пловдив

Пак тва пушене,дееба...

Значи,абе хора...не знам кво става с мен?Значи неска класната ми ръсна една много кофти новина.По-скоро те бяха две(И са!)!значи първата е че ако не спра да върша простотии в даскало,щели да ме изключат.Имал съм една седмица да се "оправя".Явно "дебелата кифличка"(Демек Боев,по БЕЛ)и е наръсил доста глупости за мен(Които са си истина )и ся ви казах кви са последствията.Ще се постарая за да се поправя,обещавам ви Обаче следващото нещо ме разеба още повече.Значи оказа се че тя знаела че аз пуша! Каза ми че веднъж съм си бил извадил кутията Бяло Виктори( )! КОга съм го напрайл тва не че помна,обаче факт...и ми вика дай си рАцете(Да,неграмотен сАм)и те естествено смърдяха здраво(Все пак след голямо)и така... И не само за мен.Ами и тея от нашия клас дето пушат и тях ги знае...обаче ся се прай на точна нещо и каза че ако се "оправя" нямало да дъни.И за финал да ме довърши днеска майка ми Във вторника щяла да идва в даскало,майна!!!Ебаси работата...и ако тая класна се разддрънка не ми се мисли...то всъщност едва ли ще стане чак такова ГОЛЯМО нещо,обаче все пак...нали!?!Абе...нз що я пиша тая тема,обаче ше ми олекне ако някой каже нещо...успокояващо... [-o< Еми тва е...
    дейба и цигари,дейба...
    So you can suck my dick
    if you don't like, my shit
    Cause I was high when I wrote
    this so suck, my dick - ha ha!

amidofenka
    Guest
    ami nishto 4udno sled edna dve sedmici s maika si zaedno da si pushite cigarite amm vsashtnost tq pushi li shtot ako ne pushi moje da se opita da te spre ama ako pushi se samnqqm emi uspokoi se draj se malko po vazpitano po balgarski i RALTATA GUTOA

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    aman ve4e ot tvoite temi s tiq cigari be de*a na 13 godini si velikiq gyzar kato pali6 nali be?
    aa segaa syveta-emi krotni se malko. pravi se tam izvestno vreme na dobro dete-slu6ai malko v 4asovete, pu6i samo na sigurni teritorii, ne se fukai izli6no pred syu4enicite i taka....drugo nz kvo da ti kaja
    ae opravqi se

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хах спри цигарите
    а майкати - не можеш ли да я разубедиш някак си?!
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Спри цигарите и готово.

Говори с майка ти и, според мен, по-добре й го кажи, преди да го е научила от даскалката.
    Успех.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    aman ve4e ot tvoite temi s tiq cigari be de*a na 13 godini si velikiq gyzar kato pali6 nali be?

И спри да пушиш!!! Защо го правиш? (както виждаш съм сложила въпросителен знак-чакам отговор) Ти сега си 7 клас, нали... не се ли готвиш за кандидатсване, не се ли занимаваш с други неща! М/у другото дори майка ти да научи, че пушиш нищо няма да се промени - това не трябва да те успокоява! Ще ти обясни колко е вредно и т.н., ще те накара да обещаеш, че повече няма да пушиш и така. Всъщност тя пуши ли? А и това, че ако се оправиш класната няма да каже на майка ти - хм, не мисля, че ще постъпи наистина така. Вземи наистина се "оправи" - учи си, не шумоли в час....

Според мен теб трябва да те затворят в някой килер за няколко дни да се оправиш!

Guest
    i az pu6a
    maika mi razbra
    pyrvite nqkolko dni mi se prave6e na syrdita...
    vika mi malko i na kraq sprq....
    neznam za tvoqta maika.... no kvo da prai jenata 6te ti povika malko i nakrai 6te spre....
    puk moje6 da izdurji6 nqkolko meseca bez cigari dokato otmine slu4kata i posle pak da po4ne6 ili izop6to da nepo4va6......nz ti re6ava6....

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    По-добре кажи на майка ти предварително, за да не ти писка толкова и да те защити донкъде пред класната.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове