Ami zna4i pi6a ne zaradi nqkakav to4en vypros ami prosto da izkaja 4uvstvata si!Istoriqta e slednata svarzana e s edna ot moite dobri priqtelki!S neq trenirahme zaedno basketbol vsi4ki momi4eta bqhme mnogo edinni!Na lagera bqh s neq v edna staq! Vsi4ki zaedno si prekarvahme strahotno! Dokato edin den kakto si bqhme v gradinata vsi4kite momi4eta ot otbora edin zapo4na da q zaka4a da i podmqta razni raboti, vsi4ki ni be6e strah ot nego, no nqkolko ot nas mu kazaha da prestane da ni dosajda i se premestihme ot mqstoto! Sled tova q razpitahme za nego za6toto toi i znae6e imeto!Okaza se 4e sa ot edin blok i toi neprekasnoto q sledi! Vednaga se pointeresovahme dali tehnite znaqt! Tq kategoru4no kaza 4e znaqt i daje maika i e govorila s nego! Prodaljihme si nie po patq i go zabravihme uspokoeni 4e tehnite znaqt! No 1 mesec po-kasno sled slu4kata tq iz4ezna! Vsi4ki bqhme mnogo upla6eni pove4eto si misleha 4e e v nqkoq priqtelka, no az se setih za onzi i si pomislih dali ne e vyzmojno da e zamesen, no vsi4ki kazaha ne be nqma na4in!Dva dena po-kasno se razbra, 4e e ubita! I to to4no ot tozi izrod!Az nau4ih ot roditelite si i mi be6e mnogo tyjno,cqla ve4er ne mojah da zaspq, plakah! No nai me be6e qd, 4e roditelite i ni6to ne napraviha za da ne se slu4i tova te znaeha, vsi4ki znaehme i nikoi ne go prie na seriozno!Sled tova v u4ili6te be6e otvratitelno! Snimikata i o6te sedi v staqta na neiniq klas i vseki pat kato mina ot tam mi stava mnogo tyjno! Parvite dni imah 4uvstvoto, 4e nqma lesno da go preodoleq do golqma stepen ot 4uvstvoto za vina i ot qda kam roditelite i!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!