.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Варна

Moderated by W.I.M.:Ако след година има чувства и се извини?

Така..представете си, че сте в следната ситуация Влюбени сте в едно момиче, съдейки по нейните действия ВСЯКАШ и тя ви харесва, решавате да и покажете чувствата си, действате, НО тя се отдръпва..променя коренно държанието си,започва да ви отблъсква и постепенно да показва безразличие към вас ! Минава много време (1г.),и нито дума не сте си обелили.

Ако тя дойде и ви заяви колко съжалява за държанието си и каже, че има чувства към вас, ВИЕ ? Как ще постапите , при положение, че все още не сте я забравили ?

Предварително, мерси !
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

Guest
    az li4no imah takava slu4ka i sled vreme momi4eto se izvini ama mi be6e bezrazli4na ve4e otkade da znam kato predi e postupvala gadno s mene 4e tva nqma da e porednata ebafka i da iska da me izloji po nqkakav na4in pred priqtelite mi..moq savet : na strana ot takia momi4eta brato se pak tva e jena vinagi si imai edno naum

-GosT

Еми ако още имам чувства ще му обърна внимание , ще си поговорим и т .н. , ще искам да разбера защо се е държал така и пр . Но ако вече ми е безразличен ще му тегля една че да ме помни цял живот
    Бла Бла.
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Повече от фен
    Ami razbira se,4e nqma da se durja detinski.Qvno sega e osuznala gre6kata si moje bi.Dai i 6ans! \/

Супер фен
    Град
    София
    Ами да на мен също ще ми е интересно какво го е подтикнало човекът да се върне при мен...аз имах такъв горе долу подобен случай наскоро с бившия...само че и двамата решихме,че 1 година е достатъчно време,за да сме се променили доста и за това репихме на не опитваме пак за пореден път...но ти щом още я харесваш няма за какво да се чудиш дали да и дадеш шанс.... Успех и кажи после какво е станало

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Ami razbira se,4e nqma da se durja detinski.Qvno sega e osuznala gre6kata si moje bi.Dai i 6ans! \/

P.S. И да кажеш какво е станало!!!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Mi 6te opitam ako ne se polu4i 6te opitam da ostanem priqteli 6tom ima6 4uvstva opitai :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Da_Bitch
    Еми ако още имам чувства ще му обърна внимание , ще си поговорим и т .н. , ще искам да разбера защо се е държал така и пр . Но ако вече ми е безразличен ще му тегля една че да ме помни цял живот
    Бла Бла.
    споделям мнението на Da_Bitch
    първото нещо, което трябва да направиш, е да я питаш ква е била причината за ужасното й държание ако ти даде задоволително обяснение й прощаваш и сте заедно, но ако започне да си мрънка под носа и да си измисля глупави оправдания.... прецени сам
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Am misle che tq neznae kfo iska...
    A moje bi puk se chudi kakvo li e shtqlo da bude ako e s bila s teb..
    Neznam..ti si precenqvash.. ako chak tolku q obichash probvai ..
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

ми не знам даи и шанс и да видим какво ще стане
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Щом не ти е безразлична действай тогава.
    Явно момичето е разбрало какво иска.
    Дай й шанс и готово.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Град
    Варна
    Аз съм момиче.

Написах темата, понеже мой приятел е в тази ситуация и е адски объркан как да постъпи...той няма представа, че съм писала тук..но аз реших да ви запитам.
    М/удругото бях поставила заглавие " ? само към момчета", но е променено. Много моля всички момчета, които видят темата и не ги мързи да отговорят. Просто прочетете началото, поставете се на негово място и напишете как ВИЕ бихте постъпили. Благодаря!
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

na momenta 6te i otvurna na 4uvstvata est.. sled kato i dvamate se haresvate ko sq.. na puk li 6e si praite..
    'm gonna live forever, or die trying !!

m_VarNa_18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TauHaTa
    na momenta 6te i otvurna na 4uvstvata est.. sled kato i dvamate se haresvate ko sq.. na puk li 6e si praite..

I az mislq taka !

Повече от фен
    Е как как да постъпя????Много ясно че ще си я зема за мене!Тцтцтц

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Guest
    Ако имам чувства към нея и тя ако има към мен (това си личи) мога да простя ! Любовта над всичко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си