.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth

1 Май - Ден на труда и работническата солидарност!

Честитя на всички най-светлия (нерелигиозен) празник на планетата! Радвайте се другари! =D> =D> =D>
    И не забравяйте мотото: Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    10x i na teb stranen profil

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Честит празник и от мен.

П.П. Авторе този твой профил ме изкарва извън кожата.Как мразя комунизма.Това само като информация

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Earth
    Казвате че ми е странен профила? Еми аз си споделям доста от тези идеи, така че..... \/
    П.С. искам само да кажа че съм на 18, не съм в "третата възраст"

Guest
    Ама то празника трябва да е за вси4и без зна4ение млади или стари вси4ки сме еднакви (нали това ни у4ише комунизммът)

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Освен че е ден на труда, сестрами има рожден ден....нече има нещо общо

ххаха

Общото е 4е заедно ще се трудите?!

Повече от фен
    az pa ujasno mn se qdosvam! nali e den na truda za kfo ne rabotqt magazinite iskah da si kupq gumenki znam che sum egoist

То като си се заврял в онзи квартал акво искаш
    да ти работят магазините

Град
    Earth
    Моля другари не се карайте на този велик ден

Четит празник!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Martos
    То като си се заврял в онзи квартал акво искаш
    да ти работят магазините
    v koi kvartal weeeeeee (ne se karameee spokii)

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Честит празник и от мен!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

тук съм за теб винаги SHERRY
    споко

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Казвате че ми е странен профила? Еми аз си споделям доста от тези идеи, така че..... \/
    П.С. искам само да кажа че съм на 17, не съм в "третата възраст"
    Тогава е смешно да твърдиш, че почиташ тези утопични възгледи и целия абсурдизъм, представен ни от режима и изоставил ни с развитието ни за около 20-на години.

Не важно да приписваме словата на Иван Хаджийски ,но трябва и да ги разбираме. вси4ко това което каза MACHOKA можеше да се напише с много по-прости думи .Това неговото е признак на ниска интелектоалан способнос(не се караме просто пишете хора така 4е вси4ки да ви разбират)има и малки и големи все пак

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Комунизма като идея не е никак лошо, но друг е въпроса, че като реализация е тотално неосъществимо, за справка - България.
    П.С.> Сега всеки ден, всеки час, навсякъде, има мат`риал!
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от Martos
    Не важно да приписваме словата на Иван Хаджийски ,но трябва и да ги разбираме. вси4ко това което каза MACHOKA можеше да се напише с много по-прости думи .Това неговото е признак на ниска интелектоалан способнос(не се караме просто пишете хора така 4е вси4ки да ви разбират)има и малки и големи все пак
    Какво каза, че не те разбрах, извинявай?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

а знаете ли защо е точно 1 май???
    imalo e nqkakva sta4ka v Chicago prez 19 vek, koqto e bila potu6ena s nasilie i e imalo i jertvi. mai tova be6e.

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Комунизма като идея не е никак лошо, но друг е въпроса, че като реализация е тотално неосъществимо, за справка - България.
    П.С.> Сега всеки ден, всеки час, навсякъде, има мат`риал!
    az puk mislq 4e komunizma e edna dosta tupa ideq. kak taka horata 6te sa ravni po materialen status? ne samo e nevazmojno, no i absurdno.

Град
    Earth
    относно комунизма има добри идеи, но това, което е било в СССР и целия източен блок е болшевизъм или още познато като държавен монополизъм...
    шибана тоталитарна система на болшевики и престъпници, която няма нищо общо с комунизма...
    Не трябва да сравняваш Сталинския болшевишки комунизъм с Комунизма от 70те и 80те където беше далеч по-либерален и плодотворен...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    относно комунизма има добри идеи, но това, което е било в СССР и целия източен блок е болшевизъм или още познато като държавен монополизъм...
    шибана тоталитарна система на болшевики и престъпници, която няма нищо общо с комунизма...
    Не трябва да сравняваш Сталинския болшевишки комунизъм с Комунизма от 70те и 80те където беше далеч по-либерален и плодотворен...
    За кой е бил плодотворен.За хората които са били пращани в Белене ли да копат в мините като луди.Най-големите учени на България в мините.Е то все пак не е лесно да сложиш на власт някакъв идиот като Бай Тошо.Който в 4 буквена дума прави 4 грешки.Както казаха вече заради този комунизъм сега сме на този хал.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

плодотворен за паразитите, които по цял ден спяха и грухаха на разни постове по разни институти и прочие дирекции, без да свършат реално никаква работо...

и после се пръкват разни дечица на същите елементи, които слушат как едно време е било по- добре...

сигурно е плодотворно да не можеш да разкажеш един виц, да не можеш да слушаш "упадъчна, западна музика" и да си купуваш банани и кренвирши само по Коледа...

То да беше само това.. фарса на комунизмът /добре де, социализъм / е несравним с нищо друго.. какво да кажем за черните печати, за невъзвращенците, за невъзможността да излезеш в други страни освен в соц лагера, за прокудените насилствено хора от България, за хората на изкуството вкарвани в затвори, за цензурата върху печата и писателите.. за .. за ... до утре могат да се изброяват.

За това сме на този хал - защото дай му на българина да 'жмуа' кебачета всеки ден и да почива на морето с месеци и.. гледай сеир.

Голям фен
    Град
    SF
    nai-plodotvoren be6e prez 1986ta nali,curvul selski?

Днес в моя град имаше нещо като митинг.
    Сутринта в 10-11ч. видях една дълга колона хора, по-дълга от шествието за обесването на Левски , на които средната възраст беше 70-80 години. Отгоре на всичко и кмета беше там, редом до венците, рамо до рамо с другарите си. Отиваха на паметника на баба Цола.
    Следобяд щели да празнуват в един ресторант. И наистина ...преди 1 час минах от там и ги видях . Всички пият, ядат и танцуват (колкото могат и колкото ги държат кокалите). Няк'ъв се дереше на микрофона, опитвайки се да пее българска народна песен.
    Идилия. Другарите се трудят. Живи и здрави да сте комуняги, другото правителство пак вие го изберете, не оставяйте никакъв шанс на младите да изберат под чия опека да живеят!

Наздраве!

Град
    Earth
    и все пак защо ли си мисля, че говорим със 17 годишен син на някой от номенклатурата, който се е наслушал на приказки колко добре е било преди, защото тогава за да си някой не се е искало умение (освен това да ближеш задници) и т.н.
    или пък бащата е фуражка...
    Искам да ти кажа че баща ми е бил никой по време на социализма, само за информация. Даже са го смятали за "отрицателен елемент".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си