- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 1 Май - Ден на труда и работническата солидарност!
Честитя на всички най-светлия (нерелигиозен) празник на планетата! Радвайте се другари! =D> =D> =D>
И не забравяйте мотото: Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
10x i na teb stranen profil
Честит празник и от мен.
П.П. Авторе този твой профил ме изкарва извън кожата.Как мразя комунизма.Това само като информация![]()
Казвате че ми е странен профила? Еми аз си споделям доста от тези идеи, така че..... \/
П.С. искам само да кажа че съм на 18, не съм в "третата възраст"
Ама то празника трябва да е за вси4и без зна4ение млади или стари вси4ки сме еднакви (нали това ни у4ише комунизммът)
Освен че е ден на труда, сестрами има рожден ден....нече има нещо общо![]()
Общото е 4е заедно ще се трудите?!
az pa ujasno mn se qdosvam! nali e den na truda za kfo ne rabotqt magazinite iskah da si kupq gumenkiznam che sum egoist
![]()
То като си се заврял в онзи квартал акво искаш
да ти работят магазините![]()
Моля другари не се карайте на този велик ден![]()
Четит празник!
![]()
v koi kvartal weeeeeeeПървоначално написано от Martos
(ne se karameee spokii)
Честит празник и от мен!![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
тук съм за теб винаги SHERRY
споко
Тогава е смешно да твърдиш, че почиташ тези утопични възгледи и целия абсурдизъм, представен ни от режима и изоставил ни с развитието ни за около 20-на години.Първоначално написано от Communist
Не важно да приписваме словата на Иван Хаджийски ,но трябва и да ги разбираме. вси4ко това което каза MACHOKA можеше да се напише с много по-прости думи .Това неговото е признак на ниска интелектоалан способнос(не се караме просто пишете хора така 4е вси4ки да ви разбират)има и малки и големи все пак
Комунизма като идея не е никак лошо, но друг е въпроса, че като реализация е тотално неосъществимо, за справка - България.
П.С.> Сега всеки ден, всеки час, навсякъде, има мат`риал!![]()
Левски шампион але але!
Какво каза, че не те разбрах, извинявай?Първоначално написано от Martos
![]()
imalo e nqkakva sta4ka v Chicago prez 19 vek, koqto e bila potu6ena s nasilie i e imalo i jertvi. mai tova be6e.Първоначално написано от exploitedteen
az puk mislq 4e komunizma e edna dosta tupa ideq. kak taka horata 6te sa ravni po materialen status? ne samo e nevazmojno, no i absurdno.Първоначално написано от air_J
Не трябва да сравняваш Сталинския болшевишки комунизъм с Комунизма от 70те и 80те където беше далеч по-либерален и плодотворен...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
За кой е бил плодотворен.За хората които са били пращани в Белене ли да копат в мините като луди.Най-големите учени на България в мините.Е то все пак не е лесно да сложиш на власт някакъв идиот като Бай Тошо.Който в 4 буквена дума прави 4 грешки.Както казаха вече заради този комунизъм сега сме на този хал.Първоначално написано от Communist
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
То да беше само това.. фарса на комунизмът /добре де, социализъм/ е несравним с нищо друго.. какво да кажем за черните печати, за невъзвращенците, за невъзможността да излезеш в други страни освен в соц лагера, за прокудените насилствено хора от България, за хората на изкуството вкарвани в затвори, за цензурата върху печата и писателите.. за .. за ... до утре могат да се изброяват.
За това сме на този хал - защото дай му на българина да 'жмуа' кебачета всеки ден и да почива на морето с месеци и.. гледай сеир.
nai-plodotvoren be6e prez 1986ta nali,curvul selski?Първоначално написано от Communist
![]()
Днес в моя град имаше нещо като митинг.
Сутринта в 10-11ч. видях една дълга колона хора, по-дълга от шествието за обесването на Левски , на които средната възраст беше 70-80 години. Отгоре на всичко и кмета беше там, редом до венците, рамо до рамо с другарите си. Отиваха на паметника на баба Цола.
Следобяд щели да празнуват в един ресторант. И наистина ...преди 1 час минах от там и ги видях. Всички пият, ядат и танцуват (колкото могат и колкото ги държат кокалите). Няк'ъв се дереше на микрофона, опитвайки се да пее българска народна песен.
![]()
Идилия. Другарите се трудят. Живи и здрави да сте комуняги, другото правителство пак вие го изберете, не оставяйте никакъв шанс на младите да изберат под чия опека да живеят!![]()
![]()
Наздраве!![]()
![]()
![]()
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))
Искам да ти кажа че баща ми е бил никой по време на социализма, само за информация. Даже са го смятали за "отрицателен елемент".Първоначално написано от exploitedteen