- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с по голям
Момичета споделете колко по голям е бил най възрастния ви партньор![]()
edna priqtelka go e pravila s 37 godishen i kaza che i e bilo hubavo .....shto pa da ne mu lapne kufericata
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
ми като им се лапа дърпа пишка... що па не
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
emi az sym na 16god. i nai golqmia s koito pravih sex,be6e na 40-41god?!
Какво значение има дърта ли е пишката или не. Не е ли по важно как си служи някой с нея, и дали е внимателен в секса, дали гледа да задоволи партньорката или си гледа кефа
pfffffffffff....................Първоначално написано от Анонимко
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
ми значи можеш и с по-възрастен...а междо другото ... богат ли бешеПървоначално написано от Анонимко
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
А тя на колко е билаПървоначално написано от SpermoDaritel
Да за парите ли го направи или за самото усещанеПървоначално написано от osemenitelia
sex s po golqm e mnoo qko :P az se s po-golemi si go prava. takiva pod 20 ne me kafat izob6to.Първоначално написано от 0087
![]()
i az taka, no s1m na 15Първоначално написано от Анонимко
![]()
Въпросо ми по скоро е за над 30г.Първоначално написано от Nimfetkata
![]()
bila s1m samo s edin nad 30 prez lqtoto minalata godina za 1 sedmica na moreto.Първоначално написано от 0087
6te ti kaja:
1. otnasq6e se s men kato s istnska dama, postoqnno me uhajva6e, podar14eta i si4ko tam kak si mu e reda.
2. v legloto be mnoo 4uvstven, liza me super, a ne da me pretupa kat beb4ovcite i da b1rza se edno nekoi go goni kat tia de4kovci![]()
![]()
3. sex, sex, sex prosto hiper, mega super qko 4ukane
=== e o6te kvo da ti kaja s po-golqm 20 - 30 e mnoo po qko ot kolko s nekoi bibi6or na 15-16 :P
Първоначално написано от Nimfetkata
А сегашното ти гадже колко е голям
24Първоначално написано от 0087
Не е ли малъкПървоначално написано от Nimfetkata
![]()
az sam go pravila s nqkolko mejdu 30 i mejdu 40 godi6ni no njma da zabravj kak edin 22 godi6en napravo me izpalni ot kef. taka 4e njma garancia koi kak go praviПървоначално написано от 0087
Не е ли малък[/quote]
иЗвинявай ти тази тема за да получиш отговори ли я пусна или за да дразниш отговарящите след отговора им?
34[/quote]
Не азвинявам се , че така се е разбрало![]()
az sam go pravila s nqkolko mejdu 30 i mejdu 40 godi6ni no njma da zabravj kak edin 22 godi6en napravo me izpalni ot kef. taka 4e njma garancia koi kak go praviПървоначално написано от 0087
"Гледам и не вярвам на УШИЕТЕ си...." Това бих казала сега аз...божеее....чета, как 15-16 годишни спали с 40-годишни дъртаци!МАЛЕЕЕЕЕ! Абе вие да не сте некви от магистралата и тука сега да бъркате мозъците?! Ужас.....
По темата:
Най-големия ми е 25...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Какво лошо, ако освен че са извлекли полза им е било и хубавоПървоначално написано от SEXtreme
![]()
a takaПървоначално написано от 0087
:P
Все пак секса е изживяване в което трябва да ти е готино, (може и материална полза да извлечеш) любовта е другоПървоначално написано от Nimfetkata
![]()
abe vse pak si ima nqkva granica na vuzrasta nemoje ti da si na 15-16 toi na 40.... spord men do 10 god e normalno i to kato si nepulnoletna ama sled tova... ka4ili malko e smeshni4ko....![]()