.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    [quote="InHell"]
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Цитирай Първоначално написано от InHell
    @shadow4e
    Не е за мен, просто няма къде да си го сложа :P. За приятелката ми е, а нейният гинеколог и е подхвърлил за подобни хапченца, и реших да поразпитам. И двамата не сме teen.
    сори, за объркването а щом не сте тийнове значи няма да има проблеми да ги ползвате, аз лично съм доволна от тях, но все пак не свършва в мен,а ти искаш да свършиш в нея, за което вече не знам,то на листовката пише,че не са напълно сигурни...

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    Това поколение хапчета, което се предлага днес на пазара не само предпазва ефективно от бременност, но и влиае благоприятно на кожата и косата и други неща. Ако са подбрани правилно разбирасе, което се прави след хормонални изследвания. Ако са пити на своя глава или просто лекаря ги е дал без изследвания (щото работи с тях примерно и прибира пари) може и да доведат до нежелани реакции, но чак епилепсия ...
    Абсолютно съм съгласна. Само да добавя, че хапчетата от преди 10-15 години наистина са имали сериозни странични ефекти, дори косата ти е можела да започне да пада и още какво ли не, но сега те са почти напълно изчистени и чак до епилепсия не може да се стигне (ест. с предписанието на лекар както каза girlka).

Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    Ми аз правя....и да ти кажа досега(да чукна на дърво) не съм забременяла...но трябва партньора ти да е сигурен и опитен...иначе винаги спрезерваив докато не си сигурен...с когокакво правиш...
    След това, което ще кажа 100% ще има обидени и разпискали се мъже, но няма до толкова опитен и сигурен мъж, че да ти гарантира навременно изпразване извън теб. Като в това включвам и предеякулационната течност да е извън теб. Именно за това става дума - и с Казанова пак не може да си сигурна, че всичко ще е ОК.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Казанова е бил сваляч, но и слаб любовник...

относно хапчетата някой път се поинтересуваите от страничните им ефекти... аз го направих...
    Дадох го просто като пример, защото обикновено той се дава като пример за добър любовник. Пък дали наистина е бил такъв или просто сваляч си е една отделна тема. Не издребнявай. А за хапчетата очевидно няма какво да спорим след като сме на две коренно различни мнения. Според мен с новоразработените хапчета и консултация с лекар, с внимателно следене за странични прояви като гадене и т.н. .. не можеш да имаш сериозни проблеми с хапчетата. И все пак всичко си е до организъм и всеки организъм си реагира индивидуално.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си