- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без гума
[quote="InHell"]сори, за объркванетоПървоначално написано от shadow4e
а щом не сте тийнове значи няма да има проблеми да ги ползвате, аз лично съм доволна от тях, но все пак не свършва в мен,а ти искаш да свършиш в нея, за което вече не знам,то на листовката пише,че не са напълно сигурни...
Абсолютно съм съгласна. Само да добавя, че хапчетата от преди 10-15 години наистина са имали сериозни странични ефекти, дори косата ти е можела да започне да пада и още какво ли не, но сега те са почти напълно изчистени и чак до епилепсия не може да се стигне (ест. с предписанието на лекар както каза girlka).Първоначално написано от girlka
След това, което ще кажа 100% ще има обидени и разпискали се мъже, но няма до толкова опитен и сигурен мъж, че да ти гарантира навременно изпразване извън теб. Като в това включвам и предеякулационната течност да е извън теб. Именно за това става дума - и с Казанова пак не може да си сигурна, че всичко ще е ОК.Първоначално написано от Alice Fox
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Дадох го просто като пример, защото обикновено той се дава като пример за добър любовник. Пък дали наистина е бил такъв или просто сваляч си е една отделна тема. Не издребнявай. А за хапчетата очевидно няма какво да спорим след като сме на две коренно различни мнения. Според мен с новоразработените хапчета и консултация с лекар, с внимателно следене за странични прояви като гадене и т.н. .. не можеш да имаш сериозни проблеми с хапчетата. И все пак всичко си е до организъм и всеки организъм си реагира индивидуално.Първоначално написано от exploitedteen
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.