- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Слушай каквото искаш,но се обличай модерно?
аз пък се разхождам гол![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Знаете ли какво гледам, че е станало модерно - панталони по тялото 7/8-ми с ботуши малко под тях и най-готиното - тънки чорапи /онези с ликра/, които са под края на панталоните. Доста грозно.
Много тежка тема, но най-ме е яд за едно нещо. Всички конформисти, които ходят като стадо, които толкова нареждат и мразят различните - метъли, пънкове, скинове и т.н. носят дрехи като тях??? Хайде метълите ги оставяме, ама извинявайте много - оръфани якета с несиметрични цветове и на гърба пришит надпис ANARCHY?!? Купени дънки в цветове бяло и синьо, силно наподобяващи избелваните с белина дънки на т.нар скинхедс?!?!? Гребенчета?!?!? Коси на лъчи вече виждам даже. Защо имитирате субкултурите? Почнаха да се появяват и тениски с тъмен цвят и само яката и ръкавите са им карирани...Много кежуъл го раздавате...
Копират, обаче по-омекотен вариант, защото няма да си направят гребен на дълга коса или да сложат смотани нарязани дънки - дънките са цветнички и с брокатче. А има и едни, като бруталии, обаче с топченца. Носеше ги една розова от класа ми.
Както казва един мой приятел в подобни случаи: "Какво очакваш от места с масова посещаемост?".Първоначално написано от exploitedteen
То почти всяко място, обективно погледнато, е такова, но това е друг въпрос.
Специално за темата със стила и музиката толкова приказки съм изговорила, не знам доколко логични, че просто няма накъде повече. То писва. Само че на доста хора са им приятни безкрайните вариации по тази тема...и си я обсъждат чинно, както правим и ние в момента - защо, не знам. (Много се горещя, интересно ми е до някой момент да си излагам тезата, после изоставям всичко, защото просто знам какво следва). Този е позьор, онзи е "готина личност, щот носи не знам какви си кецове". Всичко се подрежда в някакъв имидж. Интересното е, че много по-лесно ще приемат разсъжденията за "света на мрака" и за "тъмната страна на живота", ако идват от човек, обличащ се, сякаш слуша тежка музика, отколкото, ако са казани от "розова кукла". Тя, като е розова кукла, да не би да няма право да вижда тъмната страна на живота, която и без това все по-често поглъща светлата?
И човек си говори, и на човека му слагат табела, и човекът си носи безгласните маратонки, лишени от марка. И точка по въпроса.
"Всичко е въпрос на натиск и време. Време и натиск".
Просто ме е яд как тъпите хомо дизайнери от всичко извличат кинти и го правят на бизнес...Когато един приятел ходеше с изпокъсани дънки целите в нашивки и рокерия всички му викаха, че е ненормален. Сега не знам кой си KУПУВА такива дрехи...
Бизнес...съжалявам.![]()
Това им е целта - да е нещо, което се харесва (или го правят харесвано), да има разнообразие до някаква степен...това им е бизнеса и единствената цел им е да печелят, и печелят, и печелятПървоначално написано от Анонимко
Има немалко жени на средна възраст, които се подстригват късо и косата им е точно като перушина на врабче. Хехехеххе!
Абсолютно подкрепям.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Защо трябва хората да се водят по тенденции направени от други хора?
Не можете ли сами да сътворите вашата тенденция?![]()
В последно време хората в старанието си да "докажат", че са различни стават смешни. Кецовете, черните дрехи и прочие в старанието си да докажат, че се отличават от "комерса" всички плуват в боза от комерс. =D>
За мене става въпрос за индивидуалност!
Да се обличам според музиката?Та аз дори незнам каква музика слушам...
![]()
Обличам се по модата, но по моята мода.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Това го изтрийте.