- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Слушай каквото искаш,но се обличай модерно?
Както казва един мой приятел в подобни случаи: "Какво очакваш от места с масова посещаемост?".Първоначално написано от exploitedteen
То почти всяко място, обективно погледнато, е такова, но това е друг въпрос.
Специално за темата със стила и музиката толкова приказки съм изговорила, не знам доколко логични, че просто няма накъде повече. То писва. Само че на доста хора са им приятни безкрайните вариации по тази тема...и си я обсъждат чинно, както правим и ние в момента - защо, не знам. (Много се горещя, интересно ми е до някой момент да си излагам тезата, после изоставям всичко, защото просто знам какво следва). Този е позьор, онзи е "готина личност, щот носи не знам какви си кецове". Всичко се подрежда в някакъв имидж. Интересното е, че много по-лесно ще приемат разсъжденията за "света на мрака" и за "тъмната страна на живота", ако идват от човек, обличащ се, сякаш слуша тежка музика, отколкото, ако са казани от "розова кукла". Тя, като е розова кукла, да не би да няма право да вижда тъмната страна на живота, която и без това все по-често поглъща светлата?
И човек си говори, и на човека му слагат табела, и човекът си носи безгласните маратонки, лишени от марка. И точка по въпроса.
"Всичко е въпрос на натиск и време. Време и натиск".