.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Черният замък на нощта

Пудра за мазна кожа ???

Значи една приятелка ми каза, че използвала някаква пудра за мазна кожа, ще можете ли да ми кажете нещо повече за този вид пудри .. имат ли действително ефект и кои марки бихте ми препоръчали ...
    Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание ..
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

Guest
    Вземи си антибактериалната на Манхатън.Струва 9-10лв.Аз имам мазна кожа и я използвам,просто е перфектна.Горещо ти я препоръчвам

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вземи си антибактериалната на Манхатън.Струва 9-10лв.Аз имам мазна кожа и я използвам,просто е перфектна.Горещо ти я препоръчвам
    tova ia z shtqhd a kaja

...SPaIkI...
    Guest
    Glei sa s pqna za brasnene stava si4ko i za mazna koja i za papki i izglajda kojata e tva e

Град
    Черният замък на нощта
    Цитирай Първоначално написано от InSOMnIAaa
    tova ia z shtqhd a kaja
    Благодаря ви, че се отзовахте, но бихте ли ми обяснили малко по-подробно как да я използвам ... имам предвид с какво да я нанеса върху лицето си и преди евентуалното и нанасяне трябва ли да го подготвя(лицето)по някакъв начин
    и унило аз ще кимвам

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _FroZeN_TeaRs_
    tova ia z shtqhd a kaja
    Благодаря ви, че се отзовахте, но бихте ли ми обяснили малко по-подробно как да я използвам ... имам предвид с какво да я нанеса върху лицето си и преди евентуалното и нанасяне трябва ли да го подготвя(лицето)по някакъв начин
    nanasq se s tampon4eto. pudrata po princip matira liceto. Ima i bezcvetna pudra kato tazi na AVON v edna zelena opakovka specialno za mazna koja.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Аз ползвам на Ейвън-една мъничка в зелена опаковка с прозрачно капаче.От серията Солушънс за проблемна кожа е.Питай някой дистрибутор или отиди в офиса.Лично аз съм мн доволна.И не ти "тежи" на лицето,просто маха лъскавината

Град
    Черният замък на нощта
    Вземах си на "Манхатън" и определено отговори на очакванията ми .. много съм доволен от нея .. също така искам още веднъж да ви изкажа своята благодарност, защото го заслужавате .. благодаря ви
    и унило аз ще кимвам

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    tova ia z shtqhd a kaja

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    аз имам на"клиник"и съм много доволна,друг е въпроса,че я използвам много рядко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си