- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пудра за мазна кожа ???
Значи една приятелка ми каза, че използвала някаква пудра за мазна кожа, ще можете ли да ми кажете нещо повече за този вид пудри .. имат ли действително ефект и кои марки бихте ми препоръчали ...
Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание ..
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
Вземи си антибактериалната на Манхатън.Струва 9-10лв.Аз имам мазна кожа и я използвам,просто е перфектна.Горещо ти я препоръчвам![]()
Glei sa s pqna za brasnene stava si4ko i za mazna koja i za papki i izglajda kojata e tva e![]()
Благодаря ви, че се отзовахте, но бихте ли ми обяснили малко по-подробно как да я използвам ... имам предвид с какво да я нанеса върху лицето си и преди евентуалното и нанасяне трябва ли да го подготвя(лицето)по някакъв начинПървоначално написано от InSOMnIAaa
![]()
и унило аз ще кимвам
nanasq se s tampon4eto. pudrata po princip matira liceto. Ima i bezcvetna pudra kato tazi na AVON v edna zelena opakovka specialno za mazna koja.Първоначално написано от _FroZeN_TeaRs_
Вземах си на "Манхатън" и определено отговори на очакванията ми .. много съм доволен от нея .. също така искам още веднъж да ви изкажа своята благодарност, защото го заслужавате .. благодаря ви![]()
и унило аз ще кимвам
Първоначално написано от InSOMnIAaa
аз имам на"клиник"и съм много доволна,друг е въпроса,че я използвам много рядко![]()