.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Белези

Фен
    Град
    Пловдив

Белези

Здравейте!Аз съм на 14 години и миналото лято от плажовете ми излезнаха петна по гърба и по гърдите!Ту изчезват ту се появяват още по големи!Почвам да се притеснявам и се чудя дали да отида на кожен лекар!Какво мислите има ли място за притеснение?

Повече от фен
    иди за секи случай.Най ного да ти предпише некакъв мехлем с които предполагам ще изчезнат
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    едва ли има повод за сериозна тревога за сега. все пак консулта с дерматолог е наложителен.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Ми да, отиди на кожен лекар...сигурно имаш алергия от слънцето...

Kogato bqh malka i na men mi bqha izlezli takiva na liceto.Pomnq che bqh na kojen lekar i mi ispisaha nqkakav mehlem,ta petnata mi izcheznaha.Poprincip tezi petna ne sa nishto osobeno,ne se pritesnqvai,no nemojesh da gi chakash da minat ot samosebesi
    Хуя до края и душата в рая!

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Ми да, отиди на кожен лекар...сигурно имаш алергия от слънцето...
    Може и да не е алергия на мен също ми излизат лятото и ми казаха че било липса на витамини и ми предписаха едно кремче ама се махнаха и лятото пак ми излизат

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Freeruner
    Guest
    Ако е липса на витамини приемай витамин А и H.Витамин А участва в строежа и подхранването на кожата, а витамин H активира ъсвояването на въглехидратите и аминокиселините.Допринася за гладка и чиста кожа.

Повече от фен
    Razbira se,4e trqbva da otide6 na kojen,vse pak toi nai-dobre 6te ti kaje ot kakvo moje da se poqvqvat.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си