- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Българки пускат на цигани?
днеска пътувах с рейс 309 към моя си квартал и чух някви мангасари да обсъждат някви похождения на детска дискотека при НДК.за секс май не беше споменато,та се питам дали знаете такива случай дет българки са се е*али с мангасари..? аз знам за няква от Люлин(хубавка няква,15-16 г.) дето след като я минали сичките й познати,са я почнали мангалите...
п.с. преди бях пускал такава тема и ми я затвориха щот била расистка.айде плс драги модератори замислете се дали тая тема е расистка.все едно да питам бихте ли спали с негър и правили ли сте го.нека видим какво е положението по зададения от мен въпрос
Курвите не подбират. Както написа една девойка "Нали има хуй, какво ти дреме какъв е".
мда, един познат ходеше с едно момиче, което в последствие се оказа че е супер курва и че преди него регулярно се е чукала с 5-6 циганина
ох гнъстийски историй!!
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
![]()
Ебси злето ще е тая....да се жени за тоа мангал и да ходат в Аушвиц и двамата...
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
Edna moq sasedka rodi ot ciganin na 18 godini...
tva e nai ujasnoto ne6o koeto moje da se slu4i na edno momi4e ili na edin 4ovek teq koito go prevqt trqbva da imat psihi4ni otkloneniq spored men
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ами сигурно, в крайна сметка е пълно с циганки, дето пускат на българи,..![]()
PLACHI MI SE i v moito selo ima takiva momi4enca deto se razmotavat s VUGLENI i napravo nz![]()
е то и в моя град дет живеех някви на по 13-14 се размотаваха и се забиваха с мангали,сигурно и са се е*али,ама то пък тия са толкова грозни,че не е голяма загуба,да не кажа никаква.
Не знам кой ти е заключил предишната тема, но тази ще го направя аз..
Расизмът си е расизъм.. научи се на уважение към всички ходещи хора по тая земя, тогава пак ще си говорим и ще пускаш подобни теми![]()
Лек ден.