- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- като сме по4нали с тупи теми
здр
такава теми има и то много 4ел сам и нямам компрекс нема да казвам колко ми е да не кажете ти кво хвали6 ли се или да ми се исмеете ама колко санта са достатучни за да оправиш една жена и верно ли некви се възбуждат от малко пи**и тупа е темата ама кайете се пак аз сум лубопитен
na edna jena i trqbvat 8 sm za da polu4i orgazam
a ve4e koq kakaf predpo4ita tynak debel golqm malak vapros na li4en izbor xaxa vs pak ima gi sqkfi
daПървоначално написано от ^Pretty{}Girl^
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
dam 8-10 sm sa dostata4ni debelinata e po vajna za po qko use6tane![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Не съм жена и не ги разбирам много-много тия работи, ама 8см ми се виждат малко за оргазъм![]()
Четох някъде, че трябва да са 12. Но може и да бъркам![]()
sreden ptyst, pokazalec i zdrav ezik
Е тука вече става малко лезбийска работатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
ооооПървоначално написано от milanoff
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Ами няма значение, колко е, стига да знае как да го използва. Аз лично имам определени предпочитания обаче: За ваг. секс предпочитам по дебел, не е задължително да е дълъг, за анален - не много дебел, и не много дълъг, а за орален...хммм ГОЛЯЯЯЯМ И ДЕБЕЕЕЕЛ И ДЪЪЛЪГ И ВКУУСЕНН хиххихихихиПървоначално написано от milanoff
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Абе да си го кажеме направо - колкото по-голям, толкова по-добре
Не съм фен на аналния секс :P
syshtata rabota \Първоначално написано от milanoff
/ \
/ \
/
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Повярвайте, огромният пенис е мъчителен - жената я боли, може да бъде наранена вагината.Първоначално написано от milanoff
awe kato se zamislish absolutno vyzmojno de....Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com