- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Razgovorlivost
Problemyt mi e 4e kato otida nqkyde na kafe ili na sre6ta s priqteli ne sym mnogo razgovorliv i tova si e ot dosta vreme.Vse nemoga da izmislq kakva tema da podhvana,pritesnqvam se i v momenta ne mi idva na akyla kakvo da gi pitam,kak da zavyrja razgovor,nasmitam se.A opredeleno pravi vpe4atlenie 4e ne vzimam mnogo aktivno u4astie v razgovora.Vie imali li ste podoben problem,6e pomolq da me posavetvate ne6to
Абе и аз имах такъв проблем, но всичко е до едно времеПо принцип и аз не съм от най-приказливите, но всичко се оправи. Като начало може да взимаш по-активно участие в разговорите, да изразяваш и своята гледна точка по различни теми.Разбира се, важно е и в каква компания си(в смисъл дали ти допадат хората,с които излизаш). Ако наистина са ти приятели ще те разберат и ще ти помогнат да се приспособиш.
Айде УСПЕХ![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Това твойто не е недостатък.. аз нарочно го правя![]()
По-добре да се наслушаш на глупостите на останалите, или пък да си изградиш някаква трезва преценка за интелекта им по това какво говорят и как го правят, от колкото сам да ръсиш такива![]()
Взимай по-активно участие в разговора на френдовете.![]()
Въпрос на време е да се отпуснеш и да не могат да ти затворят устата.![]()
Започни да вземаш участие и да си лафиш с тях и постепенно няма да можеш да млъкнеш. Аз преди бях същата все не знаех какво да кажа и си стоях и си мълчах обаче постепенно се научих да говоря с тях и сега...не могат да ми затворят устата, даже викам, че понякога супер много говоря.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
аз съм си такава...смисъл като съм с непознати хора се притеснявам и говоря малко и то само ако ме заговоряткакво да направя... такава съм си ... ,ама мен това не ми пречи де,както каза machoka като седиш и слушаш какво ръсят другите си изграждаш някакво мнение за тях,което си е оферта де
![]()
ам.. какво да те посъветвам... просто се включвай спокойно в разговорите и не се притеснявай от никого,като се притесняваш е по-смешно,отколкото като си говориш наравно с другите![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз съм така...но моето има причини. Ако съм с един човек, с когото се разбираме доста добре, можем да си говорим цял ден...но в компания почти не говоря.
е всеки човек си е различен, неможеш да бъдеш това което не си
и мъланието си има чар![]()
"Целувка за лека нощ"
az sa6to sam na principa na machoka.. po-dobre da ne govori6 otkokoto da govori6 prostotii... moje da govori6 malko no smisleni ne6ta!
Съгласна съм.Първоначално написано от machoka
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
мухахахаха, верно си еПървоначално написано от exploitedteen
![]()
аз по принцип не съм много разговорлива, ама по някой път ми идва музата и не може да ми се затвори устата..
на автора - щом не знаеш каква тема да подхванеш с компанията си и се притесняваш от тях, значи тази компания просто не е за теб.. (:
алелуя.