- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Програма,с която говориш с дом.тел и то напълно безплатно
КАЗВАЙТЕ КАК СТЕ СЕ РЕГИСТИРАЛИ ТУК! ЗА ОБЩА ИЗГОДА Е!
Ако говорите със стационарни (домашни) телефони или най-просто казано абонати на БТК е безплатно!
VoipDiscount
Поредната програма от типа на voipbuster,voipstund за Интернет телефония. Предлага безплатни (regular landline) телефонни разговори за над 50 държави в това число и България. Новото тук е че ако аднеш 1 приятел в contact листа си ти дава 1 евро кредит + 7 дневен период през които може да правиш неограничени обаждания със страните за които това е фрее (демек отпада прекъсването на 1 мин. което го имаше в voipbuster,voipstund и подобните).Така че предлагам в тази тема да си даваме акaунтите и да се адваме взаимно така ще имаме изгода всички!!!!!!
Лиценз: Freeware
Официална страница: www.voipdiscount.com
Download: voipdiscount (1.60 MB)
Как да набирате:
Избирате Dial -> примерно ако моя тел е 02/ 22 22 22 ще трябва да набереш 003592/22 22 22
Ако GSM-a ми е 0899 88 88 88 ще трябва да наберете 00359899 88 88 88
и набирането започва
Копирано от http://kaldata.com
Нека всеки който се е регистрирал в програмата да напише своя ник,кредита ви се увличава като добавяте абонати
Посетете този линк и направете каквото е казано там
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=799988
mmite mi e nicka a chakam da idvate![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
AdDiCTeD4i
42 контактаааааи още не ми пише кредититее...
Dharma_d
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
siamkata
bgtracker
honey-7o![]()
Kaua6666
mi az imam 30 abunata i do sq credit nesam vidql...... govorq postoqnno s nqkoi potrebirel ama pak nepolu4avam![]()
![]()
nqkoi ako znae za6to e taka
![]()
az se pi6a vampir_stz koito iska 6te go add
e 6o neiska da mi se inastalira maika mu deeba
аз доколкото знам трябва да ви пратят покана и този който ви я праща той получава кредит не вие.... може и да греша
Е нишо не става...чакам си кредита...вече имам няколко потребителя
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
Бахти майна...нищо не става бе хораа...![]()
So you can suck my dick
Олее...пак нямам никакъв кредит.Кво става бе хора?
So you can suck my dick
Аз съм HiNaIcHig0.Надявам се, че тези, които добавих тук от форума няма да се сърдят за това.
ЕДИТ: Защо нямам още кредит?
Sorry, due to an unknow error your registration request was denied.![]()
awkward_silence![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Абе я кажете как да си оправя програмката , защото говорих 1 минута и ми поиска кредит... как го правите , така че да не иска пари?Имам 1 контакт в листата си.. другите още не са ме оторизирали.. Заради това ли е?
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Аз съм Blue_Devil___.
Адднала съм 20 човека вече, кьорав кредит няма. Я някой да мре аддне и да видим... плс![]()
Значи обаждам се, всичко точно телефона извънява.Обаче няма звук на PC-то.И не моа говоря с никой.Щото в момента, в който звъня и нямам звук.Дали е от мен или?