.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

Миома на матката? (СПЕШНО)

Майка ми утре я оперират от това. Представлява тумор на матката. Доброкачествен е, но все пак цялата матка ще се махне.
    Искам да ви попитам каква е смъртността при тази операция. Моля ви, кажете ми, защото скоро ще се побъркам!

Guest

Re: Миома на матката? (СПЕШНО)

не се притеснявай всичко ще мине леко и безпроблеми .

Супер фен
    Град
    Sofia
    Смъртност при хистеректомия НЯМА! Имаше смисъл да се притесняваш ако резултатите от изследванията й не бяха добри, но в нейнияслучай не е така.
    Няма за какво да се притесняваш Мисли позитивно!!! Операцията е рутинна доколкото може да се каже така , но за съжаление съм длъжен да ти кажа, че неприятното в случая е, че няма да имаш сестричка или братче след нея .
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

estranged`ban
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Смъртност при хистеректомия НЯМА! Имаше смисъл да се притесняваш ако резултатите от изследванията й не бяха добри, но в нейнияслучай не е така.
    Няма за какво да се притесняваш Мисли позитивно!!! Операцията е рутинна доколкото може да се каже така , но за съжаление съм длъжен да ти кажа, че неприятното в случая е, че няма да имаш сестричка или братче след нея .
    Леле, как ме успокои... ЗА братчетата и сестричетата ми е ясно, нито майка ми е на 20 години, нито без матка може да ражда. Но това е коремна операция и съм в пълен потрес сега. Цяла нощ, както виждате, не успях да заспя, са ще чакам да стане 7, за да отида на църква. Въобще съм се побъркала. Да не говорим колко съм ревала.
    Става въпрос че е коремна операция и няма как да няма риск. Та в момента съм на нокти до 10 часа, когато ще разбера какво е станало.
    Мерси адски много, че ме успокои!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    при всяка интервенция съществува риск!
    това е правило, което не бива да забравяме, но при този род намеси "технологията" на вмешателството е много добре отработена и риска е минимализиран по отношение на преживяемостта на пациентката.
    нормално е да се тревожиш, но те уверявам, че Майка ти мн скоро ще си бъде сред вас, и след време ще е щастлива Баба, намерила смисъла на живота си - да дондурка кресливи сладки и гладни бебчовци-внуци .

По-спокойно, Estranged. Не е чак толкова страшно, но ...Но после трябва много да се грижиш за майка си!!! Защото възстановителният период е дълъъъг и труден. Ще трябва да и помагаш много - морална подкрепа и поемане на домакинската работа . С рев нищо не става(установих го от личен опит )....

P.S. Майка ми я оперираха преди два месеца от същото
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

kris_777
    Guest

pomognete mi

Predi 2 dni otkriha mioma na matkata na maika mi iskam da razbera v kakvo se sustoi operaciqta koga se razbira dali tova e dobroka4estvena ili ne i ima li nqkakuv risk predi po vreme i sled operaciqta molq vi otgovorete mi!

Голям фен
    По-добре потърси в Гугъл. Тук само ще "чуеш" объркващи неща.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Не се притеснявай! Така ще помогнеш на майка си като я развеселяваш и и помагаш много а вече за самата миома в нета има много неща. Късмет!

Фен
    Град
    под масата ;)
    спокойно няма страшно !! и майка ми я оперираха от същото и то точно около Коледа и Бъдни вечер и даже прекарахме празниците без нея.. гадно е доста, особено докато е в болница 1 седмица някъде ще ти липсва доста но.. дано всичко е наред и се оправи бързо най-важното е да й помагаш и да се грижиш за нея. аз преди рядко излизах с майка ми и рядко се задържах в кухнята освен да хапна, но сега се разхождам с нея всяка сутрин и мия чинии готвя ала бала
    хайде стискам палци да се оправи майка ти и гледай позитивно на нещата успех !

Guest
    Откриха ми миома на матката. Два възела с големина колкото орех. Единият доктор е категоричен, че съм за операция, а вторият лекар, на който бях, каза, че не съм за хоспитализация. Сега съм раздвоена и не знам какво да правя. Дайте ми съвет. Благодаря предварително.

Re: pomognete mi

Цитирай Първоначално написано от kris_777
    Predi 2 dni otkriha mioma na matkata na maika mi iskam da razbera v kakvo se sustoi operaciqta koga se razbira dali tova e dobroka4estvena ili ne i ima li nqkakuv risk predi po vreme i sled operaciqta molq vi otgovorete mi!
    Цитирай Първоначално написано от Гост
    Откриха ми миома на матката. Два възела с големина колкото орех. Единият доктор е категоричен, че съм за операция, а вторият лекар, на който бях, каза, че не съм за хоспитализация. Сега съм раздвоена и не знам какво да правя. Дайте ми съвет. Благодаря предварително.
    Направете си нови теми! Тук едва ли някой ще ви обърне необходимото внимание.

Темата е стара и ще бъде заключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си