- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kolko istinski priqteli ste zagubili ?
Ми аЗ съм губил много...един от мн добрите ми приятели замина за USA сега губя една приятелка защото се е захфанала с разни неприятни хора и неща и шибня голема![]()
Ku ma FuchU za MaRkuChu De La SpeRma La GargaRa !
No Chalga No cry !
edin edinstven no tova mi stiga... ne iskam pove4e...
LisTen t0 tHe wInD oF cHanGe....
mi dosta sa..zatova kazvam 4e istinski pr nqma.imam pr s koiot moga da kaja nqkoi ne6ta no ne vsi4ko i s koito mn dobre se razbiram...no pak si darja na tova i pak go kazvam ISTINSKI PRIQTEL NQMA![]()
Въпроса е "Губили ли сте ИСТИНСКИ приятел?".Някакси си противоречиш.Във първото изречение казваш че си губила доста, пък после "затова казвам, че истински приятел няма".Да не си загубила някаква плюшена играчка, която първо я има, после я няма?Първоначално написано от Анонимко
Ами да...слу4вало ми се е да ми забиват нож в гърба хора,от които най-малко съм го о4аквала...не най-добри приятели,но все пак не съм го о4аквала от тях... Затова сега съм си стеснила кръга на приятелите до минимум...всъщност приятелката ми е само една,но истинска...за мен това е важно...на 4овек не му трябват много приятели може да са 2-ма,3-ма,но да са истински.Тя,приятелят ми и един негов приятел...това са хората на които държа...само тях нари4ам приятели останалите са просто познати![]()
az mai imam kusmet shtoto nai-dobrite mi fr(a te sa mn)nikoga nesa mi "zabivali noj v gurba"
Ami na mladi godini(kogato bqh 4-5-6 klas) mi e bilo zabivan noj v gurba strashno mnogo pati i togava ne vqrvah 4e ima priqtelstvo.NO v kraq na 7 klas se spriqtelih s drygi hora,s koito i do den dneshen(ve4e po4ti 3 godini) imam prekrasni vzaimotnosheniq i mn gi obi4am i im vqrvam !
slava bogu na men do sega ne mi se e sluchvalo tovo no predpolagam che e mnogo gadno
Do sega ne sam zagubval istinski priqtel . NO nikoga ne e kasno da go napravq![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
imam dve istinski priqtelki s koito sum ot super mnogo vreme (govorq za poveche ot 6 godini) i se nadqvam nikoga da ne gi zagubq
emi mislq 4e e samo edna ,koqto naistina mi be6e kato sestra sega pak sme fr no ne e kakto predi..i neznam pokakfi pri4ini to4no se u4ujdixme taka....
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Хммм...ами губила съм да...момичето ми беше съседка и бяхме неразделни-от сутрин до вечер обикаляхме и правехме щуротийкиТя за жалост замина за Америка ;( мн ми беше тъжно...Е ние и сега поддържаме връзка,но...А иначе съм губила и разни "приятели" от бившия клас,която сега не се сещат 1 телефон да звъннат,все аз трябва да ги търся...Е не съжалявам за тях,сега имам мн по-добри и истински приятели,на които мога да се доверя и да разчитам напълно
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Оооох ако започна да броя тея гадни предателства...Затова и не мога да кажа, че съм губила "истински" приятели
Имам 1-2 приятел/ки, на които мисля, че мога да се доверя, но винаги ме е било страх от такова предателство
Затова най-близки са ми братчеда и братчедката
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Истински приятели не се губят! НЕзависимо от разстоянието ,неприятностите,бедите-те винаги остават приятели!!!!!!!!
2 т. от правилника. Бан на профил
Ами само веднъж и това беше ''най-добрата ми приятелка'' или поне аз така съм си мислила![]()
ми...не мисля че са ми забивали нож в гърба,но...
по скоро имала съм някой супер добри приятелки,който някакси по скоро с времето сме се отдалечавали или пък много сме се променили...
имах и един приятел който аз наистина си го чувствах като братче и той замина извън бг а като се върна нещата въобще не бяха същите и т.н. като се замисля така някакси ми става тъжно...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
не съм загубил и никога няма да загубя защото ако са били истински винаги ще са в сърцето ми..
Нито един път, но има време.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Общо 2 - момиче и момче
С момичето "живяхме " буквално заедно. Непрекъснато бяхме заедно, а като се разделяхме вечер си говорехме по телефона...Ама...животът ми се промени. Срещнах нови хора, отидох на друго място и...се забравихме, кофти... Или хайде не се забравихме - изчезна ни желанието да се виждаме или по-скоро потребността. В този случай бих си казала значи не сме били приятелки наистина, ама жалкото е, че бяхме...НАЙ-добрите...
С момчето...страшен човек, страхотна душа...Обаче той жертва приятелството ни в името на щастието ми с друг ( негов приятел) Още ме боли, че го загубих...Той се борше в началото за нас, но аз май пропуснах това време, а като се сетих-той вече беше далеч...
Доста често са ме разочаровали приятели, така че вече свикнах да съм с хората за фъна просто, а това, което става в мислите ми и сърцето ми, да пазя само за себе си.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
istinski priqtel samo 1 no toi ne e zaminaval nikade daje si jivee mn blizo do nas prosto se promeni i me zabravi "Истински приятели не се губят! НЕзависимо от разстоянието ,неприятностите,бедите-те винаги остават приятели!!!!!!!!" prav si ! az zagubih nai-dobriqt si priqtel , i sega imam samo 1 priqtel .......i kakto varvqt ne6tata skoro 6te sme samo na "zdrasti ,zdrasti " po uli4ata
4 frendki...purfata edna veronika ot 1 do 4 kl dokato ne se skaraxme jestoko i se razdelixme...sled tfa edna desi ot 4 do 5kl sled tfa se razdelixme za 1-2 meseca i se bqx mnoy spriatelila s 1 tedi oba4e tq zapo4na da se drogira s kokain i se skaraxme...sled tfa pak se furnax s desi...i v 8-mi klas az bqx mnoy flubena v edno momche s koeto xodix..zaminax za selo za 1 sedmica i akto se furnax desi i priqtelq mi xodexa...ottogafa ne q vijdam veche i ne iskam da q fidq nikoga poe4e sled tfa koeto mi naprafi=(sled tfa imashe edna ani do minalata godina bqxme frendki no tq postupi to4no kakto desi i se razdelixme..i sa sum s vikiiiii i super mnoy q obi4am i sme absolutno ednakfi...vikiiii obi4kam si te mnoyyy!!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
1-само 1 път. Беше ужасно, още повече, че се скарахме заради момче, което дори не харесвах[/u]
Non, je ne regrette rien.