- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Имам нещо като пъпки на главичката на пениса
Az sum mom4e na 17 godini ne sum pravil sex ot dosta vreme no istinskiq problem e v tova 4e imam ne6to kato "pupki" na "glavi4kata" na nqkoi slu4val li mu se e tova molq vi kajete
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 7 от правилника!
Благодаря!
spoko i az sum na 17 i az imam ne6to takoz qvno e normalno!(ama ne sum ibal!:P
и мен ме интересува тоя проблем , щото приятелката ми не иска да правим секс без презервативНякой ако може да каже задължително ли се ходи на лекар ??? , защото нямам други оплаквания , само едни такива ситнички (2-3) и белезикави такива
![]()
ее , тоя въпрос мисля е крайно време да пусна една голяма тема, явно е проблем за мнозина но няма да е днес. изв
nqma da se plashish brat mi ...nishto seriozno ne e tfa ... az imax sushtiq problem i hodix na lekar i kaza 4e tfa stafa ot mn raboti ... ot bqlo te4enie naprimer ... ako si bil bez kondom,ili ot svirka pak stafa .... 60% ot momi4etata imat bqlo te4enie vupreki 4e pove4eto ne znaqt... na4i men lekarq mi kaza da se maja s "MIKOZOLON" nqkade okolo 6.20lv e i sled vtoroto namazvane minava ... obiknovenno se preporu4va da se maje 5 dni .. ama to si e individualno ti sas si preceni ... ako iskash vse pak se konsultirai s lekar ama az ti kazvam shtoto sum go izpital
DA merssi mom4eta samo 4e do sega ne sum hodil na doktor za takiva problemi iskam da vi pitam kak se kazva6e doktora za mujkite polovi organi nali jenskiq e genekolog kak se nari4a mujkiq ??
уролог, но и обикновен дерматолог ще ти свърши работа
специалиста по Мъжки полови органи са нарича АНДРОЛОГ /от старогръцкото андрос=мъж&логос=знание, познание, наука...и т.н.../ уролог - е нещо близко но не е тъждествено /еднакво/ с андролог.
Mom4eta razbrah ot kvo e tva . Hodin na doktor i toi kaza 4e tova e ot prekaleno sparvane i ot pot taka 4e ako vi se poqvqt takiva raboti trq se hodi bez belioIna4e NP si4ko e nared