- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпити след 7 клас!!!
Sega ispita 6te e s testПървоначално написано от [B
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
da s testove pone moje6 da nalu4ka6 ne6to ama men po mi xaresva sa4inenie(az pak ve4e go karax taka 4e........)![]()
![]()
![]()
a e spoX eaz hodih tam na edin proben iiiiii kvo da ti kaja 4.00 po lit i bg i 3.26 po matematika
qko izdanka
ama hvatkata e da ne se pritesnqva6 da izpitite
kati si uverena v sebe si i v znaniqta si si4ko 6te e tok
are ne se tormozi
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
Аз миналата година като ги правих изпитите и според мен пробните бяха по-трудни.![]()
Сега пробните изпити ще се проведат на 16 и 17 февруари.Аз ще ходя! Ще се пробвам,искам да видя до къде мога да стигна и да видя какви резултати ще изкарам,просто да си проверя нивото.Ходя на роци и по БЕЛ и по математика и г-жите са много доволни от мен.По БЕЛ и по математика съм най-добра от 7-мите класовеНадявам се,че ще изкарам удовлетворяващи ме резултати
![]()
...
Ами аз кандидатствах 2006 и според мен истинският изпит беше в пъти по лесен от задачите, които бях решавала като пробни изпти по сборниците. Помня, че все нещо не ми достигаше, правих малоумни грешки от недоглеждане и в крайна сметка на изпита изкарах най-високата си оценка от началото на 7 клас - 5,914А при вас щом ще бъде тест малко или повече ще има и доза късмет. Просто си решавай задачите от сборнците и няма начин да не успееш, а също важно е да не се притесняваш излишно. Като си спомня при нас как половината клас не идваше на училище от май, за да "учи за изпитите"
и въпреки това доста имаха двойки.
Don't worry, be happy!
Primera,koito tq dava mi se sluchva syshtiqt i vyprosnite momicheta ne mojeha da povqrvat.Opredeleno razocharovanieto im beshe golqmo.Az pyk na nai-pyrviq proben v 7 klas imah 3.20 mai,na realniq izpit imam 5.20,koeto za bala prez moqta godina beshe 90to mqsto v Burgas po matematika.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Истинския изпит беше по-труден от пробните, на които съм ходила, но изкарах по-високи оценки на истинския изпит, отколкото на пробните.![]()
ми на пробните изпити е малко по разли4но защтото там знаеш 4е оценката няма кои знае кво зна4ение докато на истинския има искам да кайа 4е на пробните не се притесняваш и си решаваш зада4ите ама на истинския се спи4аш и ... ти се виждат трудни тва е моето мнение поне
темата е стара! сега и изпитите са тестове...![]()