.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]http://www.kaiowas.biz/math/ eto ti sait v koito ima izpitnite temi ot 1998 do 2005 dano se orientirash dali shte mojesh da se spravish
    Sega ispita 6te e s test
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    in your eyes!!!
    da s testove pone moje6 da nalu4ka6 ne6to ama men po mi xaresva sa4inenie(az pak ve4e go karax taka 4e........)

a e spoX e az hodih tam na edin proben iiiiii kvo da ti kaja 4.00 po lit i bg i 3.26 po matematika qko izdanka ama hvatkata e da ne se pritesnqva6 da izpitite kati si uverena v sebe si i v znaniqta si si4ko 6te e tok are ne se tormozi
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    VII клас съм и досега сме имали само един пробен по математика-имам много добра оценка-4,7 и един по БЕЛ,на който още не си знам резултата,тъй като го правихме днес!

Град
    София
    Аз миналата година като ги правих изпитите и според мен пробните бяха по-трудни.

Сега пробните изпити ще се проведат на 16 и 17 февруари.Аз ще ходя! Ще се пробвам,искам да видя до къде мога да стигна и да видя какви резултати ще изкарам,просто да си проверя нивото.Ходя на роци и по БЕЛ и по математика и г-жите са много доволни от мен.По БЕЛ и по математика съм най-добра от 7-мите класове Надявам се,че ще изкарам удовлетворяващи ме резултати
    ...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    по-лесни са

Голям фен
    Ами аз кандидатствах 2006 и според мен истинският изпит беше в пъти по лесен от задачите, които бях решавала като пробни изпти по сборниците. Помня, че все нещо не ми достигаше, правих малоумни грешки от недоглеждане и в крайна сметка на изпита изкарах най-високата си оценка от началото на 7 клас - 5,914 А при вас щом ще бъде тест малко или повече ще има и доза късмет. Просто си решавай задачите от сборнците и няма начин да не успееш, а също важно е да не се притесняваш излишно. Като си спомня при нас как половината клас не идваше на училище от май, за да "учи за изпитите" и въпреки това доста имаха двойки.
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    На пробни изпити аз така и не ходих, но ще си позволя да ти кажа моите заключения. 2 момичета от предишния ми клас се хвалеха все какви високи оценки са изкарали на пробните изпити, а накрая...на истинския си изпит се осраха!
    И все пак не мисля, че може да се каже кое е по-трудно - ти ако си знаеш всичко ще можеш да решиш всяка задача без проблем. Кои задачи са по-трудни според мен е въпрос на субективно мнение - един знае едно нещо по-добре, друг - друго и така...Но и едните и другите задачи са съобразени с материала, изучаван в 7ми клас, така че разлика за мен в трудността на задачите - няма!
    Primera,koito tq dava mi se sluchva syshtiqt i vyprosnite momicheta ne mojeha da povqrvat.Opredeleno razocharovanieto im beshe golqmo.Az pyk na nai-pyrviq proben v 7 klas imah 3.20 mai,na realniq izpit imam 5.20,koeto za bala prez moqta godina beshe 90to mqsto v Burgas po matematika.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    40 Miles from the Sun
    Истинския изпит беше по-труден от пробните, на които съм ходила, но изкарах по-високи оценки на истинския изпит, отколкото на пробните.

Голям фен
    Град
    sofiq
    ми на пробните изпити е малко по разли4но защтото там знаеш 4е оценката няма кои знае кво зна4ение докато на истинския има искам да кайа 4е на пробните не се притесняваш и си решаваш зада4ите ама на истинския се спи4аш и ... ти се виждат трудни тва е моето мнение поне

темата е стара! сега и изпитите са тестове...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си