.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

всичко свършва...

Аз съм 8 клас и съм последна година в училището ми!Но не искам да се махам,просто прекалено много обичам съучениците си и ще ми липсват!Ще се виждаме много по-рядко!Незнам за какво ви пиша,може би просто искам да кажа какво мисля...свикнала съм с тях,ще ми липсват...на вас липсва ли ви стария ви клас?И особено на завършващите...
    I.KoGaTo.SuMnE.Ti.PrEgUrNi.Me.MaLko.ObIcH.DaI.Mi.H aiDe.LuJi.Me...

Голям фен
    С всичко ново се свиква!Погледни от добрата страна-ще намериш нови приятели!Ще ти липсват в началото,но после ще останат всички хубави спомени и те ще те топлят!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Ами знам обаче..няма да ми липсват всички а само някой...ИСТИНСКИ!
    Това е тъпо което го правя,да се сдухвам и т.н. ама всички сме така в момента..знам че ще намеря нови приятели но..както се казва израстнала съм с тях...имам страшно много спомени с тях...обичам си ги!Но в крайна сметка ако сме истински приятели пак ще си останем приятели и ще се виждаме...

Голям фен
    Град
    sofia
    i as sam taka samo 4e sam v 7 kl i pak 6te se razdelqm s nai-dobrite si priqteli za tova sme re6ili prez lqtoto da se vijdame mn 4esto

Голям фен
    ако наистина сте си приятели,тогава ще продължите да се виждате!Не оставяйте някакво даскало да ви раздели!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    o da spomnqm si i az kato bqh 7 klas, be6e kofti nakraq..ama kakvo da se pravi promenite sa neizbejna 4ast ot jivota ni-vsi4ko te4e, vsi4ko se promenq
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    ако наистина сте си приятели,тогава ще продължите да се виждате!Не оставяйте някакво даскало да ви раздели!
    Знам миличка и аз с това се успокоявам обаче няма да е същото разбираш ли...

Супер фен
    Въобще не ми липсва,защото не беше хубав клас

Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Въобще не ми липсва,защото не беше хубав клас
    Не вярвам че го мислиш,защото си бил много време с тях и поне с 1-2 си бил приятел и са ти липсвали!Не мойе толкова години да си с някакви хора,а да са ти напълно безразлични..просто минало е време и вече ти е все едно..поне аз така мисля

И на мене в 7ми клас ми беше много сдухано, че ще се разделям с хората от класа, но само 1 месец след като почнахме училище (в ново даскало, разбира се), вече въобще не ми правише впечатление, а сега имам чувството, че познавам сегашния си клас цял живот и ми е много по-добре с тях.
    Не казвам, че не си харесвах класа от 1ви до 7ми клас - напротив! Но сега като видя някой от тях просто се спираме, заговаряме се за 5-10мин. и това е. В крайна сметка ти и сама го каза - ако сте си толкова истински приятели ще намерите начин да се виждате дори и да не учите в едно училище (проблемът е нулев)!
    А знаеш ли...сега като се замисля първата година в нов клас и в ново училище е страхотна, бих се върнала пак и пак и пак там...

King of Kings
    Guest
    Да ти кажа няма да липсват толкоз като видиш новите съченици.Е зависи е те какви ще са но се пак.Аз с моя клас бях от 1 до 8 и ся кат се срещнем само си казваме ае да врутнем едно мачле субора и това е.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ами... и на мен ми беше дооооста кофти края на 7ми клас
    моето даскало е само до 8ми клас,иначе ние щяхме да си останем там,ама ...
    какво да ти кажа .. аз сега от стария клас поддържам контакт само с тогавашната си най-добра приятелка(и няма как да не е така,в едно даскало сме сега,в съседни класове)и още 2-3-4ма души излизаме от време на времи и по-редовно си пишем в ICQ ...
    ще ти е кофти в началото,но после,ако попаднеш на готин клас всичко ще е готино и ще ти е добре
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    ne se pritesnavai,6te svikne6 i az bqh taka,no ako ste si priqteli,6te prodiuljite da se vidtate,da si poddurjate vruzka
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Голям фен
    Град
    :)
    Не тъжи за това, което свършва, а се радвай за това което започва. Старите приятели остават завинаги, а новите са хората, които си заслужава човек д аги познава, а не си се запознал с тях. Не трябва д аотлагаш преместването си от училището, защото рано или късно ще стане.

Супер фен
    Град
    София
    Оххх....ти поне имаш още училишни години...ми аз като сам 12ти и след седмица имам бал и после ме посреща истинският живот...повярвай ми всичко ще е окей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си