- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наргилето.....?
Вредно ли е наргилето ? И колко ?
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close
B1 и ти ли мислиш същото което и аз ?
Да,B2
Напротив...по-добре е!Зависи какво пушиш но 100% е по-добре защото при тревата или тютюна на цигари не се филтрира добре само от 1 мизерно картонче и вредните кирии ти влизат направо в дробовете...докато при наргилието се филтрира през вода(което е мн яко)а и също димът минава по дълъг маркуч където също се пречиства(май...)Така че общо взето е по-добре.Пушил съм и тютюн и трева и ти гарантирам,че е мега-яко...самото усещане на димът е различен...не дере а просто си влиза...perfect
Не е. Много е приятно даже!![]()
Ne e vredno,ili pone ne mnogo.Samiat tutun e super prechisten i preraboten i e chist tutun niama katrani i dr takiva,koito gi ima v cigarite.Ne moje da se kaje 4e vuobshte ne e vredno...no ne mnogo...abe nargilenceto si e extra![]()
we like it DARK&HARD
moe i vredno da e, neznam...ama si e super qko use6taneto...kefi me....
пушил съм мн пъти просто нямам представа колко е вредно![]()
и аз така :P даже си имам моеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close
B1 и ти ли мислиш същото което и аз ?
Да,B2
ami dokolkoto znam ne e vredno zashtoto e na vodna usnova a bukvalno pushish susheni pludove i e mnogo qko daje naskoro si kupih i az ednichko da zamestva cigarkite![]()
Вредно е, но по-малко от най-леките цигари
Не се гълта и затва е още по-безвредно
Цигари не съм пушила, обаче с наргилето се позабавлявахме на един РДНищо особено не беше - просто ароматен дим
Не знам колко е вредно, но при всички случеи е значително по-малко от цигарите
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
наргиле е яко да се пуши само когато е с трева или некви други опияти иначе е ебати скуката
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Значи доколкото разбирам, ти питаш дали наргилето е по-вредно от пушенето си на свит коз.Не е по-вредно.Както казаха колегите, дима се филтрира през вода(аз го правя с алкохол, невероятно е)след това през маркуче ти влиза в дробовете...По-малко вредно е отколкото обикновената цигара.
mislq 4e ne e probvala sum nqkolko puti i ni6o mi nqma
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ако пушиш плодов тютюн не е вредно,защото това са сушени плодове!А за тревата-тя както и да се пуши е вредна
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
the BEST \/
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money
Sas sigurnos moga da kaja 4e ne e tolkova vredno kolkoto cigarite
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
DA BE DAПървоначално написано от soul
Otkyde go izmydri tva are da ne pi6e6 kat ne znaESH.
Moite deca nargileto mi e v kruvta,no tova kakto i da e.Sega sum na 20 a pusha nargile ot 15 godishen tova pravi 5 godini pushene za horata koito nemogat da smqtat![]()
Imam magazin za nargileta i orientalski stoki.Pusha vseki den i ponqkoga se slu4va da pravq 2 3 nargileta na den.I vse taka zdrav sum si.
A i zna4i da obqsnq-vzimaite si hubavi i ka4estveni vugleni za da ne se trovite izlishno.V Bulgaria nqma golqm izbor no tezi koito sa na kilogram sa edni ot dobrite tuka.Tiutiuna predstavlqva susheni plodove presovani s med i obraboteni po specqlen na4in.Nqma nikotin(toest nemoje da se prestrastish)mnogo mnogo maluk procent katran.Vodata si prichistva dostatu4no.
No vse pak ne prekalqvaite s nargilenceto vsqko neshto prekaleno v golemi koli4estva e vredno.
A za zainteresovanite magazina e v kv.Ovcha Kupel1 bl420 vhA v magazina za 1 lev.Cenite sa normalni!!!!
Ako ima vuprosi pishete na ivo_dhaini@gbg.bg ili tel:0885658151
ето при кой ше ходя на гостиПървоначално написано от Nargile
![]()
Obiknovennoto nargile e goliama skuka i ne razbiram kak moje da pu6ite ne6to koeto izob6to niama nikuv efekt........... abe detska mu rabota
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!