.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    ?.>>!>
    Guest

Проблем с стомаха

Искам да попитам има ли хора които да ходят през ден по голяма нужда.Защото аз ходя през толкова а навсякаде чета че трябва всеки
    ден.. и че нередовното изпразване води до сериозни проблеми като разширяване на червото и т.н.

Ami tova zavisi mnogo ot hranata, koqto priemash. Chyvala s1m, che za po-redovno hodene po golqma nujda e hybavo da se piqt mnogo technosti i dori da se qdat supichki po-chesto... chaqt pomaga s1shto..
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Re: Проблем с стомаха

Цитирай Първоначално написано от ?.>>!>
    Искам да попитам има ли хора които да ходят през ден по голяма нужда.Защото аз ходя през толкова а навсякаде чета че трябва всеки
    ден.. и че нередовното изпразване води до сериозни проблеми като разширяване на червото и т.н.

Ами к'во да ти кажа.Много зависи.При нередовно хранене-сутрин,обед,вечер-напълно нормално да имаш този проблем.Аз примерно ходя през 4-5 дни,случва се и седмица да издържа Не съм умряла още.Наистина не е хубаво,защото се задържат много вредни токсини в организъмчето ти.
    Ако наистина искаш да дриштиш всеки ден ето ти една рецепта -задължително всяка сутрин пий чаша вода с една лъжица мед разтворена вътре.Т'ва пречиства всичките черавца и е много полезно.
    А другото е...ягоди,диня,ряпа и много БОБ Няма как да не ходиш всеки ден Успех....
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Хич не е полезно нередовното ходене по-голяма нужда. Затова пий повече течности и яж течна храна - супички. Полезни са и плодовете и зеленчуци като зелето ( то съдържа целулоза, която помага доста в този случай)
    Ако пък си по-съвестен/тна върви на гастроентеролог (дано не бъркам как се казва лекаря само ) Той ще ти предпише някоя диета, за да се справиш с това, защото по-късно може да ти създаде сериозни проблеми като почнем от хроничен запек и стигнем до рак на дебелото черво...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    Аз сера по три пъти на ден, а ям по 8. Не съм дебел, ако ми мрънкате. Хабя я таз енергия и качвам мускулна маса.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    години?
    пол/май М/?
    физически натоварвания "за маса"?
    анаболни стероиди или "безвредни храни" за целта?

Guest
    секи с проблема си аз пък хода по 3 пъти на ден даже и по повече това е от както се помна и знаете ли какъв е проблем е когато ти се доходи по време на училище или на среща ;( ама горе главата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си