.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: trqbva mi mnenie

Hybrid View

Guest

trqbva mi mnenie

Az da pitam s edna priqtelka spahme zaedno ama se skusa prezervativa i az osetih malko po kusno, no ne sum svurshval v neq vuzmojno li da e bremenna??? moq nqkoi da kaje shtto ne znm kvo da mislq?

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ех, "То възможност винаги има". Ако знаеш кой ден й е след цикъла ще е малко по-точно....

Ми.....възможно си е ......я по-добре поговори с нея......ако ти стиска де....иначе как можем ние да ти кажем

:(
    Guest

:(

az sum q predopredil ako ima neshto da kazva dokato e vreme 4e posle stava slojno ama ne sum svurshval deba ama ima nekva malko veroqtnost!!!!

veroqtnost ima...no dali e malka ili golqma ne moje da se kaje,nai dobre pogovorete ili za da ste po spokoini neka otide na lekar
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

..
    Guest

..

be shte vidq kvo da pravq napravo sum qko spekk

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    test test sure check sure check

Супер фен

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от ..
    Споко е, щи кажем магазин за евтини детски дрешки, нема страшно...

Guest

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Споко е, щи кажем магазин за евтини детски дрешки, нема страшно...

da be spoko verno hodi pii 1 kafe moe i film da izgleda6.to vika6 72 chasa sa mnoo vreme,na koi mu puka.are leka ve4er i da se napie6!

SmoKy_mC
    Guest
    Споко е Бро ... няя се притесняваш ... штом не си се празнил в нея ... буди спокоен ... освен ако не сте го правили 2-рия път ... сичко е ОК .. ама наистина ште е добре да се иде на генеколог

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    olele ti kaza li i 4e se e skasal?! kaji i da si napravi test
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    sure check =D>
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Милички, стига с тия тестове. За какво ви е тест, като бременността е свършен факт. Тя нали ще види дали ще й дойде или не... Ако за нещо трябва да се бърза, то това е постинора. Другото е след като й закъснее, да се разбере дали е забременяла. Много ми е чудно какво ще стане, ако си направи тест и разбере, че е бременна? Ще пие постинор? Хаха! Стига глупости! Отива и прави аборт... Това е!
    Ама е малка вероятността да е забременяла. Особено ако не е овулация.. абсурт. Дори и в овулация да е, също е много малка вероятността. Децата не стават толкова лесно. Хората с години се мъчат да имат деца, а да не говорим, че има хора, които с години го правят без презерватив и без тя да пие хапчета и т.н. Добре бе, пич, ти не я ли пита кой ден й е?? Малко се образовайте по тия въпроси, стига сте параноясвали! Тръгнали да ми правят секс, а даже овулацията незнаят кога им е. Овулацията е 14 дни преди началото на новата менструация, а не по средата на цикъла. При 28-дневен цикъл е по средата, ама при други случаи - не. А да не говорим, че една жена се усеща кога е в овулация - повече се овлажнява, повече й се прави секс. Така, сперматозоидите могат да живеят в жената от 3 до 5 дни. Тоест ако сте правили секс повече от 5 дни преди овулацията, или повече от 2 дни след овулацията, при редовен и точен цикъл, ако не си свършвал в нея, вероятността да забременее е 0.0001% да речем. Е, ако все пак забременее по този начин, то човек трябва да е ЕГАТИ каръка... А дори и да е била точно по време на овулация, пак е малък шанса. Споко!
    HardC0re and BDSM forever

MrBoombastic
    Guest
    Уффф, абе кви сте такива - и те мъже били. Абе я остави момичето да си бере грижа за тия работи!

StoP_Me
    Guest

:)

mersi za pomoshta trognat sum mi ne nzm be hora pritesnih se znm li kvo moje da stane!!!Puk i znm li zema da izlqza nqki karuk!!!Thank's na vsi4ki!!!

Супер фен
    има

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MrBoombastic
    Уффф, абе кви сте такива - и те мъже били. Абе я остави момичето да си бере грижа за тия работи!
    Хвала на таквизи младежи.

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Милички, стига с тия тестове. За какво ви е тест, като бременността е свършен факт. Тя нали ще види дали ще й дойде или не... Ако за нещо трябва да се бърза, то това е постинора. Другото е след като й закъснее, да се разбере дали е забременяла. Много ми е чудно какво ще стане, ако си направи тест и разбере, че е бременна? Ще пие постинор? Хаха! Стига глупости! Отива и прави аборт... Това е!
    Ама е малка вероятността да е забременяла. Особено ако не е овулация.. абсурт. Дори и в овулация да е, също е много малка вероятността. Децата не стават толкова лесно. Хората с години се мъчат да имат деца, а да не говорим, че има хора, които с години го правят без презерватив и без тя да пие хапчета и т.н. Добре бе, пич, ти не я ли пита кой ден й е?? Малко се образовайте по тия въпроси, стига сте параноясвали! Тръгнали да ми правят секс, а даже овулацията незнаят кога им е. Овулацията е 14 дни преди началото на новата менструация, а не по средата на цикъла. При 28-дневен цикъл е по средата, ама при други случаи - не. А да не говорим, че една жена се усеща кога е в овулация - повече се овлажнява, повече й се прави секс. Така, сперматозоидите могат да живеят в жената от 3 до 5 дни. Тоест ако сте правили секс повече от 5 дни преди овулацията, или повече от 2 дни след овулацията, при редовен и точен цикъл, ако не си свършвал в нея, вероятността да забременее е 0.0001% да речем. Е, ако все пак забременее по този начин, то човек трябва да е ЕГАТИ каръка... А дори и да е била точно по време на овулация, пак е малък шанса. Споко!
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си