.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Guest
    Мила Ако тои те оби4а няма да се разделите:

Guest

Re: Срам ме е !!!!!!!

spored men problema e v priqteq ti.kato iska neshto,da chete dostatachno.za vsichko si ima informaciq.

Guest
    aaa kak problema 6te e v priqtelq beee....taq se e nasralo beeee.....xaxaxa....ebasi kolko gnysno momi4e.....nqmam dymi prosto...........mje li da ima takiva GNYSNI MRUSNI IZRODI

Guest
    glupostri nema страсхно SLED VREME SHE SE SMETE NA TOVA SHOM SE OBI4ATE NQMA DA SKUSATEE

Той едва ли не я принуждава да прави нещо, което на нея хич не й харесва и после се възмущава. Абсолютно неадвкватна реакция. Не е ли знаел какво излиза от тая дупка, като толкова се е натискал да си го завре там?! И на всички, дето твърдите, че тя е виновна ви пожелавам групово анално изнасилване.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mi gadjeto ti e prostak i ne znae kak se pravi analen sex..ei tfa she ti kaja..shtot to tam se poluchava vakuum i veroqtnostta da se izpusnesh e mnogo golqma ako ne go izvadi leko...

?^
    Guest
    ako naistina te obi4a,6te te razbere...govori s nego i 6te proli4i...moge i da iska samo seks...ne se zablugdavai za liubov.obedi se ,4e te haresva i 6te re6ite problema.

Re: Срам ме е !!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Emanuella
    Здравейте,много съм притеснена.Та значи аз съм на 17г. и ходя с едно момче което е на 18.Много се разбираме,даже мисля че го обичам истински.Заедно сме от около 1 година и понеже той много иска да прави анален секс,и аз реших да му доставя и това удоволствие,и миналата седмица твърдо бях решила да го направя.Всичко беше наред, с изключение че ме болеше в началото доста,но нали го обичам и искам да го задържа до мене търпях,та накрая след като го извади аз се изпуснах малко на пода.Тои каза че няма проблем но по изражението на лицето му разбрах че не е така.Много ме е срам и незнам дали ще издържа още много като постоянно си мисля че ще ме зареже.Казва че няма проблем но го чуствам вече някакси далече.
    Дайте ми савет какво да правя моля ви.
    Благодаря.
    еми не си ти виновна,душа, горе главата...
    момчето ако те обича истински,то няма да ти се разсърди заради такова нещо!!!

Супер фен
    Nai-malkoto ti ne si vinovna,se pak si iskala da mu naprai6 kef,a toi kato e precakal rabotata
    E pone sled tazi slu4ka 6te razbere6 kolko durji nas teb...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    уффффффффффффффффффффф ебасиииииииииииииииииииии !
    не стига че искат анален,пък после и физиономиии правят!!!ЛЕЛЕ...
    защо си мисля че преди да прави такива неща човек 1во чете,интересува се -последици,възможни проблеми...
    направо се дразня на някой момчета...анален
    щом е на 18 би трябвало да се е сетил,че е възможно такова нещо да стане(а и не само щото е на 18..елементарно да му хрумне на човек!!)
    а ти не бива да правиш такива жертви.ако е момче на място,ще осъзнае ситуацията(а и ако държи на теб !!!!!!!!!!!!!!!) иии изобщо няма да направи и най-дребния коментар!!!!!
    напълно съм съгласна! =D>
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си