Аве чета Ви глупостите и направо се чуда що за хора сте повечето,Абе как може така да ревето все едно некой ви яде супата с вилица???Взели са българско гражданство пък и в защита сме трагедия да не говорим,за Валентин Илиев лелее тоя с Топчо как искате да се разбират Пример твоя приятел е цскар, а ти си от левски и стане ли дума за футбол почвате спора и се карате така е и с двамата,дори и да казват,че не е така лъжат А вижте колко по-добре ще е защитниците да са от 1 отбор,ще има разбирателство и синхрон Става въпрос за Томашич,почти цял полусезон игра на инжекций но търпя мъжки и се бореше със сърце ип душа и затова го уважавам =D> А колкото до Лусио ами момчета това е бразилец пък и ляв бек ако ми кажете някой добър евала Да ама няма Тва е според мен даа сега ще кажете,че съм долен левскар и естествено,че ще ги подкрепям,ами да ЛЕВСКАР съм и кво от тва поне си казвам мнението и ги подкрепям, а не да ги хуля ами я си представете,ако всеки почне да ги хули,ами и те са хора ще се откажат и квоо пак остааме с така,че стискам палци момчета и Bulgaria RullzZ!!!!