- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- коя част от мъжкото тяло ви харесва..?
Ръцете...
Само,че не горе,а долу.Голяма ръка,силна длан и дълги пръсти.Просто ми е някакъв фетиш![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Първоначално написано от fasta4eto
и на мен това място най-много ми харесва там където вече минава надолу към....
![]()
![]()
ох много са..
гърба.. ушите.. врата... ръцете...
гърдите... корем-а (не говоря за шкембе във всеки случай!)
абе като цяло...ВСИЧКО
мъжете са ми секси от всякъде![]()
Ти Си Небето, Високо, Голямо..
Аз Съм една От Твойте Птици,
Която До Смърт Те Обича
И Се Питам, Впила В Тебе Черна Зеница:
'Може Ли Небето да Обича Една Единствена Птица..?'
lelele az da spra da si epeliram krakata togaz vie samo koremi,race i grub
haresvate![]()
131313131313131313131313131
ebe ti sa ta 2 nevidi6
ми тва са главните места да... мен пък не ми пречи ако момчето не е със гладко епилирани крака!Първоначално написано от n0^WaY
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Seeing you it kills me know...
Който харесва гладко епилирани мъжки крака, има лесбийски наклонности според мен. Крака...господи! Краката са нещото, което най-малко ме интересува в един мъж.
МНОГО ЯСНО ЧЕ ГЪРБЪТ И МАЛКОТО ЯКО СТЕГНАТО ДУПЕНЦЕ МЕ КЯФЯТ НАЙ-МНОГО.ОБОЖАВАМ ГИ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ouuu as kato vida na6te do u4ili6te kak si pokazvat muskulite iiiiiiiiiinapravo otka4am!Mnogo mi haresva stegnatoto korem4e,gardi,biceps........oh vsi4ko!!!Napravo si otka4am totalno kato vida nqkoe takova mom4ence!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
а какво е широк гръб..?
примерно?
Трябва да са големи и космати нали?Първоначално написано от pure
![]()
tra^la^la, ей тва е широк гръб:
![]()
![]()
Аз пък най-много се кефя на стегнат мъжки корем с плочкималиии
![]()
Abe nai qko e da si ima relef4e... plo4kite i tqloto koeto ne moga da obgurna s ruce napravo me poburkva. Super gotino e prosto i slava bogu moq priqtel e takuv xixixiama az takuv iskah takuv si namerih.Koito si nqma takuv da si nameri 6toto e superrrrrr :P
![]()
Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !
Hubavo izrazeni bicepsi i tricepsi, no ne prekaleno golemi!i dobre oformeni plo4ki
e poludqvam na taq kombinaciq \
/ za gurdite ne durja...
Аз също!!!Първоначално написано от xOtkiSsSs
И на готин задник...
![]()
Dam :P no ne prekaleno miskulesti i golemi ne6to sredno i s dobre oformen relefПървоначално написано от TiA_MaRiA
Добре оформени гърди,корем и хубаво дупе! Тове е перфектно просто!
mmmmmmm grub,korem,ruce i malko stegnato dupe lele tva napravo me poburkva.Grub 6toto mn obi4am da dera(ama ne silno de)....Korem 6toto mnogo obi4am da celuvam i da lija.....Ruce 6toto raxvitite race pregru6tata po silno i po vazbujda6to...I dupeto 6toto prosto taka mi haresva.... \/
xiix abe momi4eta ne se obijdaite nishto ne6ta da kazvam
AMA ako bade samo edna 4ast razvita 6te bade mnogo sme6no
az poneje sma sportiska i sma zaobikolena ot takiva majagi i ne s evpe4etlqvam tolkova mnogo za6toto postoqno si gi butam 6tipq i t.n
ama i normalniq maj e sa6to hubav i interesen zavisi ot samite vashi razsajdeniq
\/ \
/ \
/
![]()