- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Правихме секс, а съм неразположена...
Моля,кажете ми.Вчера и днес правихме секс с приятеля ми,но съм неразположена от вчера.Това крие ли някакви рискове???Кажете ми,моля ви...правихме го без..но той свършва отвън...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Моля ви,защо не ми отговаряте?Кажете,има ли риск от забременяване така,по-голям...докато съм в цикъл или не??
може би просто си развалнувана от преживяното, дори да си забременяла едва ли ще ти се отрази ефекта веднага на следващия ден такаче не би трябвало да си бременна ..
ako si se pazila kakto si mu e reda nqma ot kakvo da se pritesnqvash
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
popravete me ako gre6a ma dokat si v menzis mai 6ansovete nesa mn golemi
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
ave da vi kaja nz ama do kolkoto znam ot 4asovete po biologiq po vreme na cikal na momi4e se izhvyrlqt qicikletki sledovatelno nqma 6ans da zabremene6 pone taka mislq ne sym nqkakyv ekspert v foruma si ima hora koito razbirat sorka.
ae vinagi ima risk....kvo vi pre4i da si slagate prezarvativi e?!Първоначално написано от CaSsPeR
![]()
![]()
da 6tom e svyr6il otvyn, ama nali znaete 4e ima predeqkulacioonaa(predi spermata) te4nost,v koqto sy6to ima spermatozoidi...kade sa vi glavite? tova 4e si v cikyl ne zna4i 4e trqbva da go pravi6 bez merki...3 temi 4eta ve4e i trite sas shoden proble...a kajete mi za6to ne mislite predi da si navle4ete belqta..ne koi znae kakfa filosofiq - edin prezervativ =nikakvi glavoboliq!![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Абе когато си дойде време за цикъла и правиш секс това по някакъв начин го предизвиква и цикълът си започва .. в цикъл е трудно да забременее момичето, но НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО .. за да сте сигурни редовно си правете тестове за бременност и използвайте презервативи !!! Наистина удоволствието не е толкова голямо, но пък не си заслужава да си разбивате живота заради 2-3 пъти кеф .. особено ако не можете да се контролирате !!!
Jedem das Seine!
i az tova se pitam kakvo tolkova vi pre4i???Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
Love you Kris !!!
а ве ти добре ли си да правиш сех когато си неразположена.аз съм чувала че НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ,но това 4е си била неразположена може да доведе сериозни заболявания на патката на приятеля ти защото кръвта при цикала е нездравословна и мръсна.така че ако съм на приятеля ти на мястото ще се притеснявам повече за себе си!![]()
![]()
![]()
![]()
da..Първоначално написано от cvety_i_bebeto
=D>Първоначално написано от ninsy
![]()
![]()
вие капка понятие си нямате я се стягаите а ти си земи някакаж тест или не6то за да види6 дали има не6то в теб
Горкия ти приятел, кой знае в какво състояние е сега... Незнаете ли, че по този начин той може да хване някоя болест... Тия презервативи за кво са измислени? Да стоят по витрините на аптеките ли?
I`m trying to make your dreams come true...
Абе принципно секса, когато си в цикъл не е забранен, даже влагалището е по-отпуснато и е по приятно ( така каза бившаат ми пряителка ) .. така че само се пазете от болести и все пак използвайте презервативи !!!!
Jedem das Seine!
По принцип шансът за забременяване по време на цикъл е минимален, но все пак съществува. Освен това през този период момичето е много по-предразположено към инфекции, защото матката представлява на практика една кървяща рана. Вярно е също така, че на много момичета им се прави секс именно по време на цикъл. Така че ако толкова не ви се чака цикълът да свърши, купете си презервативи и действайте. Лошо няма.
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/
И аз пак повтарям, че не само момичето, но и момчето може да си навлече проблеми при секс без презерватив по време на менструация! Вагината може да се повреди, а момчето може да получи инфекция на пениса, която да предаде на момичето и после - 100 лева за лекарства и вероятност инфекцията да се появява пак.
Възможността не е голяма, но просто използвай презервативи. Знаем, че без презерватив е по-приятно, но в такъв случай има други средства за контрацепция, има и лекари за изследване.
Всеки месец,между два менструални цикъла се отделя по една яйцеклетна от яйчника и попада в перитонеалната празнина.Оттам тя се всмуква от фуниевидни образувания на маточните тръби и чрез контрактивни движения се отправя към подготвената за приемането и матка.
Ако яйцеклетката не се оплоди - след 12-14 дни настъпва менструален цикъл,който се изразява в разрушаване и изхвърляне на олющената лигавица на матката във вид на кръвотечение.
Тоест:менструацията представлява смъртта на яйцеклетката,която чака да бъде оплодена.Следователно няма как да забременееш,спокойно!![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Ami kakto ve4e kazaha ako se e izpraznail izvun teb nqma riskove,a kolktoo do tova dali moje6 da zabremennee6 dokato si v cikul vinagi ima veroqtnost! zavisi koga 6te se izhvurli qicekletkata moje 1den, moje 2 ,4e dori i 3 den i dokuto ne bude izhvurlena ot organizma ti tq moje da si bude oplodena