Zdr sigurno 6te si kajete porednata lubovna istoriq,no mislq 4e ne e taka...ili pone kato pro4etoh drygite az imam malko pove4ko problemi:{
E nqkoi ne6ta se povtarqt,sre6tnah mom4eto haresah si go hodihme skasahme...si4ko ok az tva go priemam za normalno a ne kakto nqkoi hora da po4vat da stradat i da se samosajalqvat....bqhme se zabravili malko,toi si nameri priqtelka no edin pat bqhme zaedno otnovo,ottogava si4ko se povtarq...toi si ima6e priqtelka az podir nego,a tq me zapla6va6e da stoq po nadale4...taka na nego tq mu omrazna zarqza q i po4na da me zalagva a az kato slupaa4ka se mqtah-razpravq6e mi 4e me obi4a,4e dava vsi4ko za mene,prosto ne iskal da tragva s men ot strah 4e 6te go naranq i ostavq kakto predi6nite mu!!!I az vqrvah i mu se doverqvah i daje mi be6e hubavo da me revnuva i da ne mi dava da izlizam s drygi-opredeleno sega razbiram 4e lubovta e slqpa...osaznah go i togava de...kato tragna s drygata-novata,a uj ne iskal seriozna vrazka...i s neq be6e no pak tarse6e mene i az nakraq pak poddadoh i si4ko se povtori...toi si be6e s neq a tq mi kaza stoi dale4e...a s neq bqhme priqtelki-nakraq se opravihme i osaznahme kakav lajec e i toi me pak manipulira,4e sam go predala i pak se skarahme i pak nanovo sbogom kazahme si....no za jalost sled sedmica otnovo se poddadoh i legnah s nego...jivota si otdadoh a toi mi kaza sbogom!!!A sled nego leka sam v o4ite na drygite 4e samo s nego sam bila 4e nego ve4e ot polovin godina az obi4am tova ne gi interesuva...sega se opravihme,izvinih mu se 4e toi mi kaza sbogom,no ve4e nqma vra6tane nazad...toi nqma pat kam moqta du6a!!!-taka si mislq sled kato razbrah ot parvata s koqto be6e sled men kakav lajec e bil-na neq sa6to kazval i obi4am kakto na mene-a tvarde6e 4e sam samo az edna!!!NO tq go o6te obi4a i neznae 4e i az sam kato neq-sega tq na nego raz4ita a az na vas...molq pomognete!!!