- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:На 13 съм,напих се на един купон и правих секс....
Ае момиченце на 13 не би ли трябвало да се занимава с др неща, различни от пиянство и оргии по купони ?
обичам дениту ми{}
Дано след време ако имам дъщеря не стане такъв боклук като тебе!
Ще стане .. ако не я възпиташ като хората !!!!!! Всички деца ще станат такива .. ако не успеете да си свършите работата като родители ако прекалено ги глезите, или обратното - прекалено ги лишавате .. ако не им говорите за това преди да се е случило .. и т.н. .. Замислете се !!!!Първоначално написано от DiVaChkA
Jedem das Seine!
и аз съм на твоето мнение и то не само първите 7 години!Първоначално написано от Runnaway
Тука сте се събрали от кол и въже и давате кой от кой по-заблудени съвети.
От доста време не бях влизала в този форум и като прочетох повечето мнения по тази тема направо останах без думи...
Булшинството пишат "Ми не казвай на родителите си"... ми хубаво де, да не им казва ама това би ли променило факта, че малолетна хлапачка се напива по съмнителни купони и се чука с който й падне? Всичките, които сте написали това нещо подкрепяте ли действията й? Това ли са 13-годишните деца днес? По дяволите аз на 13 не знаех от къде идват бебетата....
Подкрепям miloto_girl-4e и всички които мислят като нея!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Emi hubavo napravila si go na 13 ,no jivota prodyljava vse pak.Samo gledai da ne go razpravq6 nasam natam 4e naistina 6te ti lepnat prqkora k*rva . I predi vsi4ko gledai va6te da ne razberat 4e togava trqbva da si tyrsi6 kyde da jivee6 . A i za prezervativa evala pone za tova ste se setili![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Ai kaji mi ti kfo praish na toq kupon kato si na 13 kamo li da mi piesh ?
![]()
XAXAXAXAXAXAXAXA.........milata.....xaxaxa........ i kvo rojdennika ti go sloji....pff......kvo mye lo6oto be ei sa se po4na....axaxa vie kvo i govorite vsi4ki nqkvi glyposto be zadursteni teenadjeri da si se ebe ako iska kvo se pravite na ymni glypavci deca
Е брао бе на 13 на купони,напива се,праи секс.... =D> =D> Ми брао давай само така.Много добре си постъпила немам думи.Пффф някои са толкова тъпи,прости и нз още кво![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
awe momiche ti normalna li si?na kolko godini si da se napivash,che daje i da pravish sex?![]()
![]()
![]()
13...ti menzis sigurno nqmash sex tragnala da pravi.ne sam chela vsichko do kraq.spored teb kakvo badeshte te ochakva?magistralka,alkoholichka?hora osaznaite se!na tova li iskate da prilicha jivota vi?ebati utrepkite.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oooo q stiga be ei otbor teen-ove AHAHAHAH...kvo kat go e napravila na 13....xaxa kuv vi e na vas problema...mn ste prosti glypavi gnysni teenager-i xaxa......ti fergieson na kolko godini si 4e govori6 be jdroflo....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>Първоначално написано от C0[mix
![]()
![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
samnqvat me da razberat samo dano da nqma lo6i posledstviq... [-o<
tctct porednata 13 godi6na,a o6te produljavam da se vpe4atlqvam!ebati tva e napravo izvrateno adski izvrateno!
da be, povqrvah ti...na 13 si se napila i si se e***a.
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Abe kvo q nalivate vsichkiMomicheto vi moli za suvet, a vie q napraihte na nishto! Vqrno che e tupa postupka ,no tva ne znachi, che trqbva da i davate suveti ot roda "Bravo produljavai v sushtiq duh" !
![]()
![]()
![]()
Kvoto bilo bilo samo da ne produljava - pone da izchaka do kum 16 -17 i togava da si se *** kato horata! No v nikakuv sluchai da ne kazva na tehnite i da si naprai test, che kato prochetoh che nqkvo momchence sigurno i bez pishlence q e bodnalo i mi stana losho!
![]()
I sledvashtiq put ako ide na kupon da si pomisli mn dobre dali da pie i kolko shte pie!!!!
![]()
![]()
абе в момента момичетата на 13 години са сменили няколко партниора даже, така че не го смятам аз точно за проблем
А до колкото за родителите ти- как ще разберат не ми е ясно![]()
Какъв съвет искашСтореното ,сторено !
Трябва да се мисли на момента, не след това!
btw: И по-леко с алкохола..следващия път бебе може да направите
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
napulno sum suglasen samo deto i az se voda teen, a 13 godini si e golqmo momi4e ve4e (se6tam se za 1 priqtelka s koqto ne sum se vijdal ot 2 godini a tq be6e na 13 togava i q pomna kato ve4e golqmo momi4e, i po akul i tqloto si i be6e kato na 16-17 godi6na, a i poznavam dosta momi4eta koito sa go pravili na 13, vkliu4itelno i averkata i edna biv6a, 4e i az go napravih na 13 (s averkata))Първоначално написано от Анонимко
тъпо е на 13...можеше и на следващия му рожден ден![]()
що се отнася до родителите типо-добре не им казвай
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ко та ебе за ващеПървоначално написано от yEah
bray maito momi4e samo deto dosta si oplela koncite !!! prei kvoto ti idva ot vatre 6toto ytre mojee bi nqma da moje6 da go napravi6 !kazvam na vsi4ki da jiveqt den za den za6toto v4era nqma da se varne a ytre moje i da ne doide