- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Леле какво направих
Zdraveite, sigurno ste vijdali mnogo temi kato moqta no naistina e vajno. Zna4i v4era kato se razhojdah po centura vidqh miloto_girl-4e i tq mi kaza da se napiem i da q iz4ukam za6toto e o6te devstvena, az si vikam mi dobre, otidohme v tqh napihme se i posle go napravihme, no bqhme tolkova piqni 4e zabravih da sloja prezervativ![]()
i ve4e minaha 17 4asa bez da slojim nqkakvi hap4eta ama tova ne e nai
gadnoto osven tova i sega gledam 4e imam njkakvi 4erveni petna na onaq rabota, kajete kakvo da pravim.
Sigurno 6te se opitat da zaklu4at ili iztriqt temata ama milo_girl-4e nedei taka, neka da razberem kakvo da pravim.
Ta hora kajete burzo kakvo da napravime sus neq, mnogo sme oburkani...
Знаех си че е била девствена![]()
Сега ще ставаш баща, но не се притеснявай, бързо ще умреш от това което си прихванал от miloto_girl-4e![]()
shh abe vie nared li ste be?kakva vi e cennostnata s-ma shtom sreshtash nqkoi po centyra i reshevash da go na***sh samo zashtoto toi te pomolil che ne mu se iskalo da byde devstven veche???Vie sami ste si vinovni.Ubedena sym che mn ste cheli i chuvali za sex bez prezervativi....taka che nai dobre shte e da napravite nujnite izsledvaniq za da se razbere dali e imalo nqkakvi posledici ot sexualnite vi otnosheniq
![]()
Според мен тая тема е няква ебавка с miloto_girl-4eняма ли някой модератор или самата miloto_girl-4e да прочете темата доколкото си спомянма miloto_girl-4e е модератор може поне да скива ко пишат за нея....
![]()
emi vreme 6e e....Първоначално написано от Deathless_f
![]()
e nedeite taka da me prenebregvate, ne vi luja za6to ina4e dosega temata ne e posetena ot miloto_girl-4e mnogo dobre znaete 4e tq postoqnno e vuv foruma i ima 7000 mneniq, sega otide v aptekata da si kupi postinorПървоначално написано от vikito_666
ОМГ .. ти или си момче, на което тя не е пуснала или си момиче, което адски много и завижда .. която и да е miloto_girl-4е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedem das Seine!
Ama az ne znam to koe mom4e bi i pusnalo na neqПървоначално написано от Runnaway
az i pusnah za6toto mi stana jal
ae bre taq pa4a koga 6te se vurne ot aptekata
що ли съм донякъде сигласна с това мнение... а miloto_girl-4e де се мотае още що не вземе да прочете тематаПървоначално написано от Runnaway
![]()
Споко... всичко ще си дойде на мястото .. и като гледам единственият проблем би бил това дали miloto_girl-4е ще приеме на сериозно простотиите на нашият "Гост"!!!Първоначално написано от Deathless_f
Jedem das Seine!
Едва ли ще ги приеме на сериозно просто тва е тъпа ебавка...дано темата в най-скоро време бъде заключена.Първоначално написано от Runnaway
абе кво против имате против нея.пък и наситина да е беше девствена,да не би девствените момиче да не са хора?! да ви имам и разбиранията.
мен лично ме кефи милото_гърлче, пък и като гледам тези,които се заяждате с нея сте гости, сега ще видим дали и някой от регнатите мисли като теб,ако няма такива, направи си изводите колко си зле![]()
Delete
да ама ако влезна със истинския ми ник, знаеш ли кво ще стане ----> БАН, те за това ние дето говорим истината за нещата и подкрепяме свободата на словото, ние сме "Гости", а вие подмазвачи скапани сте гъзовеПървоначално написано от shadow4e
![]()
прави си сметката
е,то аз не я познавам, като се запозная с нея,тогава мога да кажа наиситна какво мисял за нея.
а пък ,виж едно е да имаш мнение,ама тая история,която си я написал, прилича на тези,коиот ги правят 10-12 год.
то ест,че вс си има различно мнение,ама можеш да го изкажеш по по-културен начина пък затва,че била девствена,както твърдиш,не разбирам тва кво те бърка теб
![]()
Ами тя нали е модератор бе човек мн лесно може да разбере кой си.. хаха предполагам че и изписва IP на всеки пост така че не е трудно да се досети... и стига си се занимавал с глупусти а дай да заключваме тематаПървоначално написано от Прост Гост
![]()
Ne ObIcHaM SyL3Ite, n0 pLacHa 3a tEb! Ne ObIcHaM Da Piq, No pIQ 3a teB! Ne ObIcHaM Da jIvEq, n0 JiVeQ 3a tEb! {p}{P}{p}
mIRC: ^M^o^H^a^X^
Добре, разбрахме, че си тъп и, че се опитваш да злепоставиш момичето, ама номера не мина. Ай, спри вече, не си интересен. Като толкова ти се е*е->иди се самозадоволявай, не ни занимавай с глупавите си истории. Като си толкова оборотен - иди и се разбери с нея лично, а не да показваш глупостта си по форумите.
I`m trying to make your dreams come true...
maleeeeeeeeekolko ste tupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ide mi da vikammmm
kato ste tolko razbira4i otnosno IP ne se li se6tate 4e ne pi6a sus svoeto IP bre balamurniciiiiii
![]()
![]()
intaresnoto e oba4e 4e sa bannali IP-tata ot koito pisah purvite postove i vse o6te ne sa zatvorili temata muhahahahhaahhaa, sme6ni ste ei
aide sega vie tam mijiturkite sometimes_ i drugite "razbira4i" da mul4ite, 6tot ste mnogo malki za da hulite i da se praite na golqma rabota
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm unstoppable
![]()
![]()
Мижитурка ш` викаш на сина на майка си. Няма смисъл да се занимавам с теб, защото виждам колко си глупав. Мога само да ти пожелая да се оправиш, въпреки че това е НЕвъзможно. Слабо ме интересува, че си девствен и няма коя да ти пусне -> това е твой проблем, не мой. Колкото и да се опитваш да се правиш на остроумен - е, не си, съжалявам. И спокойно - темата ще бъде заключена, за това недей да се притесняваш. Относно това кой бил малък и кой-голям, можем да поспорим доста, защото като гледам стила ти на писане и начина ти на мислене, не ми изглеждаш на повече от 12
.
Айде жив и здрав, да пратиш много поздрави на майка си.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
toq vi fana za mezeta purvo iskam da vidq mneneiet ona miloto nz si kvo ai toq tapak det e pusnal temata neiskal ban na nicka mu az ako sum 6e mu vida ip-to i pak 6e go banna tolko li e prost ..... nekuv de4ko se ebaa poneje nema kvo da praii omraznalisamu 4ekiiite i taka natatuk ..
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
miloto_girl-4e
Модератор "Тийн интереси и проблеми"
Kvo sha kaje tq po vaprosa !!!?!?!?!
Saglasna samПървоначално написано от Deathless_f
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
ай ...ще дойде "часа на страшния съд" (та та та таммм)и ще видим..
2 т. от правилника. Бан на профил