- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мразя " О.С"!
Nqma da te oprekvam nito teb nito nqkoi drug 4e ne haresvate filma,no nqma nujda nikoi da dava obqsneniq kato ne ti haresva ne go gledai i tolkova vse pak vsi4ki imat pravo na li4no mnenie i se zamisli filmat e spe4elil milioni blagodarenie na milionite zriteli moje bi ima kakvo da mu se haresva.
O.C е възможно най малоумният и тъп сериал който съм гледал![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Никой не ти е опрял пищов да го гледаш насила.Първоначално написано от TheDarkLady
2т. системно
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Ами...нямам нищо против сериалчето...не го гледам често ,но като цяло ми харесва...
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Не ми е интересен , не ми харесва , гледала съм МАЛКО ,нямам намерение да гледам повече.
2 т. от правилника. Бан на профил
Гледала съм го.Скучен ми е.Нищо кой знае какво...
Много шум за нищо!!!
Мууу 0олллл няма да казвам, че си крава ама виж ... всеки има право на мнение и какви са тия главни букви за Бога. Момиче какви ги блещиш. По темата мога да кажа, че не ме кефи и толкоз. Точка (.) Ко си въобразяваш. Няква си Миша като била провъзгласена за най еди ква си. Никой не е длъжен да се води по мнението ти. Ко си мислиш, че всеки трябва да харесва О.С. защото твърдиш, че е хипер ултра мега готин. Ади ВЕ!Първоначално написано от the_o.c_girl
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.