- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде да търсим работа за през лятото?
a tova za listovkite .. ? kak da se svarja rabotodatelite :P imam predvid .... as ne pozn nikoi koito da e razdaval listofki ama ofertata mi izglejda nai svqstna a po kolko se plashta na den i pls kajete mi otkade da namerq koordinati na nqkoi koito moje da me upati za towa![]()
974 20 20Първоначално написано от Desire^
ma ne go znae6 ot men)
kazwa6 4e si pro4el obqwa 4e nabirat hora za raznasqneto na flaieri
Колко кинти дават?Първоначално написано от DreamKeeper
![]()
Да,и на мене ми стана интересно?Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
1.На4и,взима6 1 кола и ходи6 на най-близката магистрала/околовръстното
2.Праи6 се да изглежда6 горе-долу като тая от аватара ти.
3.Взимай им парите на хората,веднъж ако се е навил 6е пла6та,няма къде да ходи!
Опаааааааа,току 6то се усетих,4е съм си напраил ебавка с модератор...
Сорииииииииии!![]()
![]()
![]()
zna4i celiq zakon go naizustih minaloto lqto kato mi se naloji da ba4kam.
po princip pod 16 ne moje6 da raboti6, no se prawqt izklu4eniq. trudyt ne biwa da e tejko fizi4eski i da wklu4wa zanimaniq s opasni predmeti i wredni substnacii. demek ako ba4kate w serwiz za koli i ste nepylnoletni, naj weroqtno truda ne e bezopasen, t.e. nezakonen. ne moje da ba4kate na no6tna sy6to, no minawate metyr na smesenata. primerno da kaem trqbwa da rabotite ot 17.00 do 24.00 - ne mojete, no ako go naprawite 16.45 do 23.45 se wodi smesena-zakonno. oswen towa wi se polagat po 35 4asa sedmi4no, demek po 7 4asa za pet rabotni dni.
twa e, s koeto az moga wi pomogna.
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Лятото на Приморско.
Забеляза ли, миналата година, колко заведения и т.н., набираха персонал?![]()
за летния сезон доста хора от кафенетата и ресторантите отиват към морските курорти така че по градовете се появяват доста работни места като бармани и сервитьорки...другиа вариант е самите вие с приятелката ти да идете в някой курорт..завиви от мястото някой са с осигурено спане и ядене отделно от заплатата
на хотелите по морето много се търси работа![]()
Пък някой ако каже по-конкретно хотели където може да се бачка. Или заведения из СФ.
П.С. На 17 съм и съм момче, мерси предварително![]()
Първоначално написано от Бозата
a kakvo 6te re4e 10lv na den(smisal kolko 4asa raboti6)? a i za lepeneto na plakati ne e li po-shit,6tot trqa da nosi6 i lepiloto?
еми аз предпочитам да раздавам листовки,пък и съм на 15....може ли някой да ме ориентира на някъде където мога да отида и да кажа:дайте листовки да разнасям....."Първоначално написано от midnight...
![]()
\
/
gluposti na kvadrat,typotii na treta i kosinus za zaebavka!
каде мога да отида да подам молба????Първоначално написано от Бозата
![]()
![]()
![]()
На 14 съм и искам да пускам поп ощите. Дали ако звънна в Тмаркет, Фантастико и тн, биха ме взели или са твърде етични?
Абе са кфо сте се толко разпищяли за тия листофки глеите са кфо ше ви кажа листофките са тежки представете си листофки с по 6 листа примерно както са на практис и представете си че в дясната ти ръка са 250 листовки смятайте колко листа и още 3 пъти по 250 листовки демек още 750 листовки... смятай листата викаш си са ше си изхвърля няколко... да ама не става щот се отбелязват райони или по скоро блоковете които сте минали... опа сметни от центъра примерно ви дават квартал Надежда са тряя мъкнеш 1000 листовки от центъра до краен квартал на 45 мин път.... и ше седиш в трамвая прав най-вероятно и послее ти се откачат краката а после като тръгнеш да разнасяш ами стълбите на някой входове пощите са горе и тряя се катериш.. и краката ти стаат спагети и така минимум 6 4асаа... викаш си са е те ше свършат бързо... хах обаче тебе са ти дали район а не листовки тряя звъннеш после да ти докарат още(пфф) и така а не си струва да хвърляш листовки... нз аз така го разбирам вие си мислете кфот искате![]()
мисля,че няма да имаш проблем да разнасяш листовки и по-малка да беше....обаче ти препоръчвам друго нещо,което хем няма да те изморява,хем ще си на хладно.Можеш примерно да поднасяш нещо за опитване:някакъв продукт в магазина,на който правиш реклама-най-често това е нещо за ядене.лично аз мисля да се ориентирам в тази насока.ако искаш опитай и тиПървоначално написано от LilKittie
![]()
мисля,че няма да имаш проблем да разнасяш листовки и по-малка да беше....обаче ти препоръчвам друго нещо,което хем няма да те изморява,хем ще си на хладно.Можеш примерно да поднасяш нещо за опитване:някакъв продукт в магазина,на който правиш реклама-най-често това е нещо за ядене.лично аз мисля да се ориентирам в тази насока.ако искаш опитай и тиПървоначално написано от LilKittie
![]()
gluposti na kvadrat,typotii na treta i kosinus za zaebavka!
Такаа...а аз съм на 13..дали ще ме вземат някъдеПървоначално написано от mania4ka_sladka
аз съм навита за разнасянето на листовките...или тва дето каза маниачка_сладичка....само кажете дали имам някакъв шанс...или..с брането на череши
![]()
What you give is what you get!
Съмнява ме за тебе да има шанс.А аз даже вече се отказах.Исках да продавам в някой магазин за дрешки ама искат 18 поне където питахПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
Абе елате да бачкате на строеж0 и това е, аз натам се ориентирам. И мускули се правят![]()
![]()
![]()
![]()
Хора и аз стърся такава работа...това с листовките...на 15 съм ама никъде не намирам!Ако някой знае нещо нека пише на ceko_sifonqqq@abv.bg
абе хора стига с тия листовки това е най-тъпата работа особено лятото.Седиш на жега,пече те 6-7 часа а и ако е за 10 лева не ми го хвали някоии дават по 20 ама пак не си струва не епостоянна заетост и сумати време има да събираш пари да си купиш едни обувки.Ако пък искаш да бачкаш и през учебната година няма начин защото ти отнема времето и не можеш да подвиеш крак да прочетеш нещо ,непрекъснато си на щтрек.Даже предпочитам да съм сервитиорка отколкото това защото те поне имат доста свободно време и си лафят ако няма хорам,в магазин също.Потърсете това не си губете времето с глупавите листовки,ако беше толкова доходно и майките и бащите ви щяха да работят това![]()