Цитирай Първоначално написано от artilerista_vlad
hodq s edno momi4e ot dosta vreme. mnogo q obi4am i mislq 4e tova e istinskata lubov. tq sy6to me obi4a. s neq ne sme pravili seks. ot nqkolko sedmici nasam, po4nahme da zadylbo4avame lubovnata igra, ostavi me da q lija, no ne e gotova za seks (ne e oba4e tam problema). nemoga da q nakaram da polu4i orgazym!!! i tova me pritesnqva. zapo4vam, vyzbujdam q, no nz kak da prodylja, za da q nakaram da svyr6i. spodele malko ot li4ni si opit pls. kak vi haresva ili kak vinagi ste iskali da vi nakarat da polu4ite orgazym. 6te sym vi priznatelen

Пич ще ме извинияваш ама имам едно съветче, а и няма да пиша глупости ... най-лесният начин да накараш едно момиче да свърши - EVER е това да я лижеш и то да се концентрираш само върху клитора и мястото около него ... ако достатъчно дълго се задържиш на клитора (демек не ти се схване ченето) мацката ще свърши и после 5 минути ще седиш затиснат между бедрата й ... Което определено ще ти достави удоволствие, зашото да видя как една жена пулсира пред мен - това е върховното удоволствие в секса за мен