- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Momi4etata haresvat li pylni mom4eta
ми да ти кажа зависи от момичето и както каза LP_girl_14 зависи от това каква връска търси едно момиче но и зависи от момичето до една степен аз по принцип харесвам малко по едрите момчета в смисъл ся да не са дебели някви ама да са по якички нз но такива ми харесват бившия ми беше малко по пълен но това не ми пречеше да го обичам мн няма значение какъв е човека а какви качества притежава но ако искаш да се промениш просто спортувай играй най вече баскет бягай и карай колело най мн от това се отслабва ако искаш да се промениш де но всяко момиче с вкуса си аз не гледам кой знае колко външноста е гледам до една степен но повече гледам какво притежава като качества на човек като характер защото това е най важното в една връска и в един човек това ми стига дори и да по едър всичките ми съученички като го видяха аа къв е тос бе мн е голям вообще не ми пукаше щях малко да ги по обухам сао едно момиче - наречено моя дъщеря (не пуквално) хахах го хареса щот го обозна така че ако бъдеш добър мил нежен и вообще си хубав човек по характер момичетата няма да забележат това за тва вече мисля че от чата излизат най хубавите връски щото са опознавате 1-во а после излизате и се виждате![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO