- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любопитно ми е ...
ем яви се няма лошо а и щом ходиш мн спортно облечена и ти е казал че му харесваш елегантна като си облечена най мн да получи сърдечен удър хихихи абе ще те хареся всякак все пак си неговото момиче и гола да се разхождаш :РрРрР {}{}{}![]()
поне аз мисля така
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Първоначално написано от ht_7j
за потничето зависи какво е ако е изчистено няма някви киркийници да става може и класическо да е нищо че е по разголеноа пък високите обувки освен на токчета не може как да са високи то това с цяла подметка не е елегантно ами е боклук :РрР
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Първоначално написано от Nadelina
мисля че както и да е облечена ще му хареса все пак я обича макар да му стане готино но и от друга страна има някакво значение щото ако се яви пред даскало с някъв ансук примерно после не че на него мн ще му пука де може би но съучениците му може да го базикат за което мн се ядосвам на хората за кво го праят няа кирия а пък ако я видят по елегантна или по тончно по секси ще му кажат бахти парчето дет си фанал и той ще си дигне самочувствието което не е мн яко де ама.... ама не е лошо да отиде секси облечена където и да е дори и да излизат на вънка трябва да се разнообразяваш мила да се обличаш различно не по един и същ начин :Р поне аз мисля по тоя начин пак ще кажа
mi to potnicheto e po skoro bql korset...a obyvkite sa beli sandali sys kamyni na visok tokabe dneska si vzeh polata bqla sys sinio ama malko mi e dylga hhiihhi
хахаха маи има дооста цветове и по обувките киркиики ма те питаха дали е цялата подметка на висок ток или сао отдаз малко хахаха на 2 стотинки както се вика :Р
Първоначално написано от Shangri La
Ще ти дам 2 съвета, ако мислиш да се облечеш наистина елегантно:
1. Разголеният потник не е елегантен, без значение какъв е.
2. Обличай се в 2 цвята. Ако единият от тях е черно или бяло, още по-добре.
posle moje da se usamotiteПървоначално написано от bibonka
![]()
a po-natateka neznam![]()