.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    ем яви се няма лошо а и щом ходиш мн спортно облечена и ти е казал че му харесваш елегантна като си облечена най мн да получи сърдечен удър хихихи абе ще те хареся всякак все пак си неговото момиче и гола да се разхождаш :РрРрР {}{}{} поне аз мисля така
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Hmm...ideqta ne e losha, no az se chudq neshto...
    Razgolenoto potniche elegantno li e??
    Visokite obuvki sa elegantni, no ako sa na tok, a ne tzqlata podmetka. Ne znam tvoite kakvi sa...samo kazvam mnenie.

за потничето зависи какво е ако е изчистено няма някви киркийници да става може и класическо да е нищо че е по разголено а пък високите обувки освен на токчета не може как да са високи то това с цяла подметка не е елегантно ами е боклук :РрР
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    tcttc ... ne ste ot vchera zaedno, ima li znachenie kak shte si oblechena i kak shte iglejdash , ako pravish neshto podobno go napvi za sebe si a ne za nego, toi trqbva da te haresva vinagi
    Ima znachenie kak e oblechena...ako naprai tfa sas polichkata toi sqkash she byde gord che ima do sebe si takava macka...(ne che sega ne e shtot se pak q obicha 9 meseca sa zaedno) no she mu stane mnoogo gotino

мисля че както и да е облечена ще му хареса все пак я обича макар да му стане готино но и от друга страна има някакво значение щото ако се яви пред даскало с някъв ансук примерно после не че на него мн ще му пука де може би но съучениците му може да го базикат за което мн се ядосвам на хората за кво го праят няа кирия а пък ако я видят по елегантна или по тончно по секси ще му кажат бахти парчето дет си фанал и той ще си дигне самочувствието което не е мн яко де ама.... ама не е лошо да отиде секси облечена където и да е дори и да излизат на вънка трябва да се разнообразяваш мила да се обличаш различно не по един и същ начин :Р поне аз мисля по тоя начин пак ще кажа

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    mi to potnicheto e po skoro bql korset...a obyvkite sa beli sandali sys kamyni na visok tok abe dneska si vzeh polata bqla sys sinio ama malko mi e dylga hhiihhi

хахаха маи има дооста цветове и по обувките киркиики ма те питаха дали е цялата подметка на висок ток или сао отдаз малко хахаха на 2 стотинки както се вика :Р

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Shangri La
    Е мн ясно!
    Супер яко ще му стане

Мега фен
    Ще ти дам 2 съвета, ако мислиш да се облечеш наистина елегантно:
    1. Разголеният потник не е елегантен, без значение какъв е.
    2. Обличай се в 2 цвята. Ако единият от тях е черно или бяло, още по-добре.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy

Re: Любопитно ми е ...

Цитирай Първоначално написано от bibonka
    Та...въпроса ми е малко тъп ама искам мнение...По принцим ходя доста спортно облечена,а гаджето ми,с което ходим от 9 месеца,ме е вийдала о елегантно облечена 2-3 пъти..Ииии сега си харесах една дълга бяла пола,на некфи шарки ( общо взето доста елегантна) и реших да си я взема...Иии цялата ми идея е да го изнендан в понеделник ,демек да мина през училището му и да се поява на високи обувки,с тази пола и някакво разголено потниче..Та мислите ли,че ще се изненада иии при положение,че ми е казвал,че ме харесва елегантно облечена,че му се харесам или не ??? Ние се обичаме много ама все пак да чуя и друго мнение
    posle moje da se usamotite
    a po-natateka neznam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си