.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    садд
    Guest

Moderated: Как отслабнахте с 5-7кг. ?

Питането ми е към тези които са отслабнали по някакъв начин,примерно от 5 до 7 кг.. как го направихте диета ли ползвахте ли какво?? моля ви кажете или пък ако знаете някой друг как е отслабнал. кажете плсссс

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    Az otslabnah s 17 kilograma lesno e pazih dieta imah si volqta sportuvah i v momenta sam si s perfektno tqlo i se 4ustvam mn dobre!A dieta sutrin edno musli sled tova 2 qbalki ve4er ne vereq i taka ne qj nikakvo sladko nikav hlqb pii mn voda za da se stopqva hodi na fitnes i 6te stane uspeh da ti kaja mn e priqtno da si si slab

17 килограма.Уау.Ама за колко време това?

Guest
    na4inat e prosto da se ograni4avash ne qj sladki i takiva neshta okolo 2 sedmici i shte vidish 4e ot samosebe si shte spresh da gi qdesh pri men taka stana a naistina ti trqbva i silna volq ili nqkakav stimul za da stane

Голям фен
    Е как всеки знае как друг е въпроса кой има воля да го изпълни - диета. Честно казано отслабнах 4 кг за 2-3 седмицибез никакъв спорт. Знам, че е важно за тонуса и стягането на тялото, но нямах достатъчно време или по скоро ме мързеше. Както и да е. Истината е строга диета - заленчуци плодове в промишлени количества, месо (само на обяд) и филийка черен хляб на закуска. Лошото е, че организмът много се изтощава. А и грешката, която много хора правят е след диета да си върнат нормалния начин на хранене - не трябва по принцип здравословното хранене с цел подържане на определена физика е далеч от навиците на повечето хора.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    epa tormoz edna sedmica primerno gajeto ti da sksa s tebe ne qj edna sedmica i.... sha vidish kak sha otslabnesh ne s 4 mi s 5

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    e az ne qdoh 3 dni i svalih 3 kilograma O_o...

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    леко ограничаване на храната и малко спорт са достатъчни според мен
    "Целувка за лека нощ"

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    Не давай тъпи съвети,моля те.
    ПП.Labelle кефиш ме

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Успех!Само тва ще ти кажа...Първо ше изпаднеш в инсолинов шок, защото няма да имаш достатъчно глюкоген в кръвта в следствие на внезапното прекъсване на въглехидратите.Не давай грешна информация.
    Посъветвай се с фитнес инструктор за това.Ще ти направи диета и тренировъчен режим.
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен
    аз ако се пробвам да отслабна,тей де,аз се пробвам в момента,но майка ми не ми дава-само ме кара да се тъп4а като прасе.ако кажа на ве4еря "не съм гладна" и тя направо побеснява.аз нямам мн голяма нужда но със сигурност мога да съм и по-добре от сега Ина4е това което се мъ4а аз да прая е да не ям сладко,бял хляб...правя разли4ни упражнения като коремни преси,подскоци и др. а,да..съ6то така е мн важно да не се тъп4ете наведнъж:да кажем да не яде6 ни6то цял ден и накрая на ве4еря да изяде6 целия хладилник. )))

Guest
    ami az 4estno kazano otslabnax s 16 kilograma za 2 meseca- sega se lekuvam ot anorexiq....

Guest

Re: Moderated: Как отслабнахте с 5-7кг. ?

ami predi nqkolko meseca bqh mn bolna.......ne qdqh kakto trqbva.ot togava otslabnah i ne sym napylnqvala mn.ama po tozi nachin ne vi preporychvam da otslabvate.ne e edin ot nai-priqtnite.

Голям фен
    Град
    sofia
    mai si svalila i ot mozuka si

Супер фен
    Ми като за начало ограничаваш мазното,тестеното и сладкото!После отиваш във фитнеса и готово Между другото пробвай и с танци...не е задължително да се запишеш някъде просто си пусни някаква по-ритмична музичка у вас и отдели половин,един час на ден Танцуването съчетава поленото с приятното
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    nqkade tam...
    otslabvaneto ne stava s magi4eska dieta ili uprajnenie,a samo i edinstveno s volq.ako ima6 volq 6ti kaja mn dobra dieta edna fr na maika mi svali 22 kg za 3-4 meseca.qde6 samo meso( ne pyrjeno) i zeleni zelen4uci.Nqma opredeleni koli4estva..demek qj na korem..Dietata e proteinova.Edno mo4e q probva i za 10 dena svali 7 kg.Moje da si pravi6 po 1-0 dena po4ivka(da qde6 i dr raaoti0 6TOTO KILATA NE SE VAZVRA6TAT(E OSVEN AKO NE SE TY-P4E6 KAT SVINQ..
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Фен
    Град
    Sofia
    много лесно...за 2 месеца....

Мега фен
    Мюсли и 1 ябълка за цял ден? Не е здравословно да се гладува!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nasty_13
    otslabvaneto ne stava s magi4eska dieta ili uprajnenie,a samo i edinstveno s volq.ako ima6 volq 6ti kaja mn dobra dieta edna fr na maika mi svali 22 kg za 3-4 meseca.qde6 samo meso( ne pyrjeno) i zeleni zelen4uci.Nqma opredeleni koli4estva..demek qj na korem..Dietata e proteinova.Edno mo4e q probva i za 10 dena svali 7 kg.Moje da si pravi6 po 1-0 dena po4ivka(da qde6 i dr raaoti0 6TOTO KILATA NE SE VAZVRA6TAT(E OSVEN AKO NE SE TY-P4E6 KAT SVINQ..
    Da, da...
    I posle dobre do6li - strii
    Osven tova na vseki organizum razli4no vliqqt dietite
    Da ne govorim, 4e svali6 li burzo kilogrami, posle burzi4ko si gi vru6ta6, 4e i dvoino
    Postepennoto otslabvane e nai-dobro - sport i ograni4avane v hraneneto

абе аз бях мн слабичка(не искам да кажа че се сега съм дебела,но не съм и слаба) и ми се иска мн да сваля и някой др килограм.преди танцувах,но се отписах защото напълнях изведнъж и сега ми е мн гадно...искам пак да си танцувам,нз какво да правя-нищо не помага.Храня се един път на ден и то с половин филийка хляб и това ми стига,правя упражнения,но така и не отслабвам..нз какво да правя

Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    абе аз бях мн слабичка(не искам да кажа че се сега съм дебела,но не съм и слаба) и ми се иска мн да сваля и някой др килограм.преди танцувах,но се отписах защото напълнях изведнъж и сега ми е мн гадно...искам пак да си танцувам,нз какво да правя-нищо не помага.Храня се един път на ден и то с половин филийка хляб и това ми стига,правя упражнения,но така и не отслабвам..нз какво да правя
    Миличка с една филийка на ден друго освен да навредиш на организма си няма да направиш. А това с отслабването, може би не правиш подходящите упражнения или не ги изпълняваш правилно...

аз съм си решила лятото да отслабвам,но не с фитнес,щото не става(в града няма хубав фитнес) ами сама и то без диета.Незнам,ще карам колело,упражнения,намалям сладоледите И нищо няма да стане накрая

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    idvaiki lqtoto i vseki zapochva da si misli za dieti,ostlabvane i t.n. znachi za vseki chovek e individualno i ne mojej da mu kajej pravi tova i tova i shte otslabnesh..badi silna,imai volq i postepenno shte otslabnesh,misli si che shte otslabnesh i shte ! :P az sym 1,72 i sam 51 kg... predi se misleh za mn debela i pochnah s dieti,no samo navredih na organizma si...sega se poopravih i sam si perfektno...g/d de malko sam ploskichka..ama sega tva e dr tema ;P

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от butty
    idvaiki az sym 1,72 i sam 51 kg... predi se misleh za mn debela i pochnah s dieti,no samo navredih na organizma si...
    Ако под диета разбираш неядене,естествено,че си му навредила.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Ограничаваш се във въглехидратите, почваш да ядеш храни с повече белтъци..Секви меса...Пиеш и Л-Карнитин...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си