- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- revliv film ?? :`(((
Zdr, daite mi nqkakav mn tajen film za gledane, ot koito moje dori da se razpla4e6, plSsSsSsSs, ako nqkoi se se6ta da kazva zaglaviq!
Corpse Bride. Краят е доста романтичен и ревлив.
Зеленият път
Титаник също,аз съм плакала на него!![]()
Pearl Harbor - лично според мен е мн романтичени бих казала, че се реве на него.
BTW:Не мислех че ще свърши така, но....
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Гладиатор .. според мен мн тъжен. Доста си поплаках![]()
"Мъж под прицел"(Man on fire),"Титаник","Град на ангели"(City of angels).на последния така съм ревала,че просто не е истина...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
lubovna istoriq,deistvieto se razviva 70-80-te godini(ne znam to4no koga)...no kraq e takuv 4e ne poznavam 4ovek(dori i mom4eta)koito da ne e reval na tozi film!Първоначално написано от I_lo0ove_VaSk{}
za man on fire sum suglasna i toi e mn hubav i tujen film!Първоначално написано от rusalkata_
daite link za filma City of angels
Ako si kinomanka i ceni6 kinoto gledai Momi4e za milion dolara sas Hilari Suonk, koqto ima Oskar za tozi film i za mom4etata ne pla4at.Filma e mn tajen i hubav.Istinska klasika.
Moulin Rouge.
Аз съм много голяма фенка на мюзикълите и затова ще ти препоръчам "The Phantom Of The Opera",любимият ми.Също така "Wicked" на песента "For Good" не се сдържахме.За сега за тези се сещам.А между другото много искам да гледам този филм The Notebook да видя какво толкова им е любим на толкова хора и какво толкова се разплакват.
![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
O,na edin film si izplakah o4ite mn e gaden - My life without me (Jivotut mi bez men) Mn e tujen![]()
Az trugvam,
ti svivash ramene,
uveren si,che shte se vurna!
Uvi ! Ti vsichko mi otne i silata dori da se oburna!
спирит![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Requiem for a dream...обаче и Цар Лъв ,първата част е мн тъжен ...![]()
![]()
Цар Лъв
най-после намерих как се казва филма на който си изплаках очите.много е хубав филма!казва се "Here on Earth" и е с Джош Хартнет!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
A Little Princess![]()
![]()
Gledah ve4e "The notebook" mn e gotino film4eto, ima go i vav www.freezone.net:P