- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Счупеното огледало
molq te, prodyljavai da pi6e6! 6to se otnasq do razkaza-NEVEROQTEN!!!! dokato go 4etqh vsi4ko doide pred o4ite mi...sled tova...taka byrzo si i zamina.Mejdu drugoto i az se kazvam Sara
ne moga ni6to pove4e da kaja osven =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
направо незнам какво да кажа! Страшно добре пишеш прочетох и някои от другите ти разказчета и много ми харесаха. Много философски някакси или незнам и аз как да кажа си погледнала на нещата в тях, а тука вниманието към всеки детайл направо ме изуми. Продължавай в същия дух подобни неща ме карат много да се замислям и за разни мои постъпки и попринцип за действията на човека, които понякога са толкова необмислени, но пък истински и кога си стигнал до границата и не винаги трябва да я прекрачваш, защото чувствата на околните не трябва да бъдат пренебрегнати заради импулсивни и дори егоистични постъпки...
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Благодаря на всички!Мнгоо се радвам така , като говорите, определено ме амбицирате да пиша и други работи
( че кой не обича да го хвалят ) , хехе
Специално за теб - прочети СяраПървоначално написано от HeCu®
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Какво да кажа ... страшно е ! Браво ! Какво ми хареса ли ? Всичко . Елементите , героите ... всичко е описано много добре .![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Значи това е..на което те вдъхнови моето скромно опитче
Дам...в коренно различна тематика, но много по-силно и с ярко отличаващ се смисъл. Просто грабва от първия ред и кара да четеш до края...рядко се срещат такива произведения, чийто и да са.
Браво, че си успяла да го постигнеш.
Браво, че не спираш да пишеш.
Браво, че го споделяш.
БРАВО...на теб!
Някъде огрява.
Охо , най- после и вдъхновителката ми да го прочетеПървоначално написано от Safira
Много се радвам, че ти е харесало!
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
.......
I've lived to bury my desires
And see my dreams corrode with rust
Now all that's left are fruitless fires
That burn my empty heart to dust
Няколко минути след като прочетох всичко това останох доста замисленя и доста заинтригувана определено =D>
Прекрасно е и се надявам, че ще има още и още такива творчества от твоя страна,,,,
не мога да определя дали да възприемам написаното като роман или разказ но определено много ми хареса.Грабва вниманието и читателят е жаден да стигне края.
Браво ! ! ! =D> =D> =D>
Aко можеше сърцето да те забрави,
ако можеха сълзите да спрът своя поток,
ако можех и аз тъй лесно да те забравя,
нямаше за тебе да страдам цял живот.
Определено не е роман, има само една сюжетна линия и в интерес на истината и само една случка, която не смятам да въвеждам и развивам повече. За сега май съм се ориентирала към подобни извадки на случаки, които просто значат нещо, не съвсем определено и еднозначно и могат да извикат много различни по посока разсъждения. Изключително съм доволна, че разказът ми е провокирал мисловна дейност - това е целтаПървоначално написано от Деси Цветкова
.
Swann, искам като начало да те похваля много за картинките, досега ги разглеждах, писах някои коментари - много ми харесват! Направо получавам душевен оргазъм като някой каже , че е чел и нещо друго от мен и м е е познал със следващия разказ. Чувствам се като творец. Ти си чела само 3 разказа, аз имам още поне няколко. За името си останала с грешно впечатление, само в Сяра и този разказ героинята се казва така. Преди това беше Катерина или Кристина ( двете имена за мен са почти еднакви като звучене), но си права, че имам склонност към едно име, зависи от периода.
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Ами.. мен ме мързи да чета другите какво са написали, но мен супер много ми хареса този твой разказБих казал, че за момента е може би най-добрият
Само малко еротиката не е интересна, но идеята и завършакът са супер! Евала =) {}
Само да поясня.. Тя еротиката си е интересна до толкова, до колкото има романтика, но там с пениса малко ми идва в повече![]()
Бе то и на мен, може и да взема да я изтрия тая част за редакцията по печатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Я, какво имало тук, нещо моеМислех, че се е загубила безвъвратно, когато ми откраднаха компа
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
с години закъснение, обаче и аз да ти кажа, че пишеш супер увлекателно. Имаш талант, определено.
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Не съм чела кой знае колко такива,но все пак това е едно от най-добрите аматьорски творби,които съм чела. Добър замисъл и изпълнение. Харесва ми стила ти,който те грабва и те кара да продължаваш да четеш,но май за това очаквах нещо повече накрая. Според мен не трябва да описваш толкова често как някой се усмихва,получава се повторение. По-друг начин би могло да се обясни изражението/състоянието.
Относно седемте години нещастие при счупено огледало...никога не съм вярвала в това,но интересно как можеш да се вдъхновиш от подобно суеверие...забит пирон,това вече си е истинско нещастие.![]()
Продължавай да пишеш,имаш потенциал да станеш наистина добра!![]()
One day you're a muse. The next day you're old news.
Браво!!!!!!Всичко много ми хареса! С удовоствие бих прочела и други такива произведения!
Първоначално написано от ycMuBkaTa
+![]()
To lOve oNeSelf Is tHe bEgIniNg Of a LiFelOng RoManCe.. <3
Много се радвам, че ви харесва, драги форумци. Този разказ съм го писала много-много отдавна. Вече нямам вдъхновение и време да пиша и като цяло да творя какво и да е - ежедневието ме е погълнало. Имам още няколко творби, които съм писала пак в тоя период. Ще ги потърся и ще ги постна или бъмпна, ако съм ги пускала във форума. За съжаление обаче ми отвлякоха компа и доста от нещата ми си отидоха с него.
Благодаря специално на ChaoticCharm за градивната критика.
Не помня точно от какво се вдъхнових. Истината е, че беше от друг някакъв разказ пак от форума. Но тръгна ли тоя разказ, вървеше си сам, аз само траках по клавиатурата това, което ми беше пред очите. Така пиша, сякаш някой ми го казва или го гледам в главата си. Дори самата аз не знам къде ще стигна, когато започвам.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Не е най-доброто от мен, обаче това е останало из форума:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...902&highlight=
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...034&highlight=
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
мнооооооооооооогооо ми харесвааааа.Ти не харесваш мойто,но аз определено харесвам твойто.Продължавааййййййй и ако имаш още може ли да ми пуснеш на ЛС линкчета? =D> =D> =D> =D> =D>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж горното мнениеПървоначално написано от amar4eto
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find